Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Почела прослава века постојања ФK Раднички Ниш

Величанственом бакљадом на стадиону Чаир, Раднички и Мераклије започели су вечерас прославу јубилеја клуба – једног века постојања Радничког из Ниша. Стогодишњица „Реала са Нишаве“ обележиће се током читаве 2023. године низом манифестација а започела је симболично – паљењем стотину бакљи којим је исписан број „100“ на терену Чаира.

Вечерас су улоге на стадиону биле замењене, навијачи су „заузели“ терен а са трибина су их посматрали играчи, полазници школе фудбала и руководство ФK Раднички. У получасовном перформансу певало се и клицало клубу, а на крају су се играчи придружили својим навијачима па су заједно на терену певали и славили.

Kлуб ће у оквиру прославе јубилеја организовати трибине, изложбе, свечану академију, ревијалне утакмице, а ускоро ће и заиграти у посебно дизајнираним гарнитурама дресова. Различите активности планиране су током целе године, како би се на што бољи начин са суграђанима и свим љубитељима фудбала прославио јубилеј и подсетило на дугу и славну историју Радничког.

 

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *