Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Саопштење за јавност

Поштовани представници медија,

Након информације, која се појавила у јавности, да ће тренутни шеф стручног штаба Ненад Лалалатовић напустити Раднички и преузети Младост ГАТ, дужни смо да Вам и званичним саопштењем обратимо и демантујемо натписе у медијима.

С обзиром на чињеницу да се информација појавила баш уочи дуела са екипом Младост ГАТ, који је заказан за понедељак 6. март, сматрамо да је ово још један начин да се дестабилизује клуб. Сматрамо да је реч о прљавој кампањи уочи, за нас, веома важног меча.

Спортски директор клуба Александар Јовановић истиче да овакви натписи не могу да утичу на атмосферу и додаје да Ненад Лалатовић има уговор до краја сезоне.
-Шеф стручног штаба Ненад Лалатовић има уговор до лета, он је ту и предводиће утакмицу у понедељак. Сви ти натписи у медијима не могу да утичу на нас и екипу. Фокусирани смо на утакмицу која је веома битна за нас, од ове утакмице нам доста завависи, јер се победом враћамо у мирне воде. Ово је трећи или четврти покушај да се клуб дестабилизује, издржали смо све до сада, издржаћемо и ово. Надам се победи и да долазе бољи дани за наш клуб– рекао је Јовановић.

Због болести, шеф стручног штаба Ненад Лалатовић, био је спречен да се обрати јавности. Његов помоћник Драган Шарац истиче да тренажни процес и припрема за наредни меч протиче по плану.
Шеф неће присуствовати тренингу јер има стомачни вирус, као и још четворица играча. Стефан Марјановић и Саша Јовановић су и под температуром. Надам се да ће нам се шеф сутра прикључити, ми радимо по његовом плану и програму и припремо се за утакмицу. Имамо кадровских проблема, много је повређених играча, покушавамо да их вратимо што пре у тренажни процесс, да се прикључе екипи. Морамо да пробамо да уђемо јако добро у тај меч и да освојимо бодове који ће нас повести у мирну луку. Мислим да поменути натписи не могу да утичу лоше на екипу. Шеф је јуче водио тренинг, разговарао са њима, сигуран сам да ће свако ко од момака изађе на терен, дати максимум за грб, клуб, себе… Даћемо сви максимум и понедељак и покушаћемо да одиграмо добру и квалитетну утакмицу– закључио је Шарац.

Фудбалски клуб Раднички се увек трудио да говори искључиво на терену и о спортским темама. Ипак, нисмо могли да останемо неми на све оно што се дешава уочи меча који је за нас веома важан.

С поштовањем,
Фудбалски клуб Раднички Ниш

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *