Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Живојиновић и Дробњак појачали Раднички

Фудбалски клуб Раднички од данас је јачи за још двојицу играча. Уговоре са нишким тимом потписали су крилни фудбалер Виктор Живојиновић и голман Марко Дробњак.

Живојиновић (22)  је фудбалер који би својом експлозивношћу, продорношћу и брзином требало да донесе озбиљан квалитет у офанзивном делу екипе. У питању је фудбалер који је до сада наступао за Вождовац и Пролетер, а у новосадском клубу се профилисао као један он најбољих крилних играча у Суперлиги. Дрес Пролетера облачио је 53 пута и дао је осам голова. Живојиновић је био и члан репрезентације Србије до 21 године.

Дробњак (26) се екипи прикључио на припремама у Турској, бранио је на неколико контролних утакмица и веома добрим партијама и залагањем на тренинзима зарадио уговор са Нишлијама. Дробњак је фудбалски изданак школе чачанског Борца. Након што је стигао до првог тима уследиле су епизоде у крагујевачком Радничком и Полету из Љубића, а потом је дошао позив из иностранства. Две године провео је у словачком клубу Подбрезова. Потом је бранио за Златибор, Јошаницу, Нови Пазар и јерменски Семан. Био је голман селекција Србије до 19 и 20 година.  Његовим доласком је Раднички комлетирао позицију голмана. У овом прелазном року је већ стигао млади репрезентативац Босне и Херцеговине Дујмовић, а ту је и млади Стевановић.

Обојица ће бити у конкуренцији за суботњу утакмицу против Партизана, којом ће почети пролећни део сезоне у Суперлиги Србије.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *