Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Лалатовић се вратио у Раднички

Ненад Лалатовић се вратио у Раднички и биће поново шеф стручног штаба нишког клуба. Лалатовић се тако враћа на место успеха, пошто је у сезони 2018/2019 са Нишиљама био вицешампион Србије, а у тих годину дана оборени су бројни клупски рекорди.

Са досадашњим шефом стручног штаба Александром Станковићем клуб је споразумно и у пријатељском тону раскинуо сарадњу.

Ненад Лалатовић је истакао да је срећан што се враћа на Чаир.

Са великим задовољством се враћам у клуб у којем сам провео прелепих годину дана. Нисам се много размишљао када сам добио понуду од руководства клуба на челу са Ивицом Тончевом и Драганом Марковићем Марконијем. Ми смо већ показали да смо добитна комбинација и договорили смо се буквално за пет минута. За Раднички и његове навијаче сам се пуно везао и веома ми је драго што ћемо поново бити на истој страни. Ово је велики клуб, Ниш је сјајан град за живот и једва чекам да поново почнемо да пишемо историју– рекао је Лалатовић.

Пред Лалатовићем је озбиљан посао око формирања састава за следећу сезону.

Раднички више никада не сме да дозволи себи да буде у позицији у којој је био у прошлој сезони, када је до последњег минута стрепео за опстанак у лиги. То мора да остане иза нас, а испед нас је једна озбиљан рад и повратак на стазе успеха. Наш циљ ће бити пласман међу четири најбоље екипе у Суперлиги и повратак у Европу. За то ће нам требати пуно рада и одрицања, али и минимум седам-осам нових играча. Квалитет тих играча ће зависити од буџета клуба, али немам бојазан по том питању, јер смо се ја и Ивица Тончев лако договарали око појачања и раније. У мом првом мандату смо направили велике ствари за клуб и резултатски и финансијски. Били смо други у Србији, а потом смо направили озбиљне трансфере играча попут Ранђеловића, Панкова, Црномарковића и Хаскића. У Раднички доводим мој  стручни штаб са Драганом Шарцем и Видаком Братићем, који су били ту и пре три године, тако да нам неће бити потребан период адаптације– завршио је Лалатовић.

Раднички ће припреме за нову сезону почети у петак, када ће Ненад Лалатовић извршити прозивку на стадиону Чаир.

 

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *