Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Миљан Шкрбић појачао Раднички

Нови фудбалер нишког Радничког је Миљан Шкрбић (25).

Ради се о центарфору, који је своју каријеру почео у ОФК Београду, а потом је градио у Словенији, Турској и Босни и Херцеговини. За екипу Кршко постигао је 17 голова за две сезоне, потом је играо за Гиренунспор, а у Ниш долази из Мостара, где је носио дрес Зрињског.

Велико ми је задовољство што се враћам у српски фудбал и што сам добио прилику да носим дрес Радничког. Одабрао са прави клуб и мислим да ће ова сарадња бити на обострано задовољство. Овде се формира озбиљан састав, циљеви су високи и то је за мене огроман мотив. Спреман сам да се докажем на највишем ниову. Прикључио сам се екипи, тренинзи Ненада Лалатовића су сјајни и једва чекам одлазак на главни део припрема у Словенију. Знам где сам дошао, знам какви су захтеви и спреман сам да их испуним– рекао је Шкрбић.

Подсећамо да су пре Шкрбића  И дрес Радничког током прошле седмице задужили Дамир Кахриман, Вукадин Вукадиновић, Никола Вујадиновић,  Александар Пејовић, Вања Илић  и Борко Дуроњић. Уговор са клубом продужио је Александар Ковачевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *