Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Почиње продаја сезонских улазница

Фудбалски клуб Раднички Ниш продају сезонских улазница за следећу сезону почиње у четвртак 15. јула.  Продаја ће трајати седам дана, односно до четвртка 22. јула.

Продаја сезонских улазница ће се одвијати на билетарници испред хале Чаир, у радном времену од 10 до 18 часова сваког дана, осим недеље, где ће се издавати ваучер кога ће бити потребно заменити за пластичну картицу.

Подизање пластичних картица за све оне који су сезонску улазницу купили од 15. до 17. јула биће од среде 21. јула, а за оне који су сезонску улазницу купили од 19. до 22. јула, биће на дан прве утакмице у Нишу на билетарници испред хале Чаир.

Цене сезонских улазница су следеће:

 Југ – 1.500 динара

 Исток – 3.000 динара

 Запад – 3.000 динара

 Ложа – 15.000 динара

За куповину сезонских улазница потребно је понети било који идентификациони документ са фотографијом. Сви власници сезонских улазница имаће попуст од 20% за куповину производа Фудбалског клуба Раднички у радњи спортске опреме Макрон.

У складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским припредбама, лица млађа од 16 година не могу самостално купити сезонску улазницу, нити бити на стадиону без пратиоца.

За све који не купе сезонску улазницу у предвиђеном року, биће омогућена куповина и резервација улазница преко Тицкетлине контакт центра на број 011-20-30-570 у радном времену од 10 до 18 часова.

Сезонска улазница важи за све утакмице Линглонг Суперлиге Србије и Купа Србије  које се играју на стадиону Чаир у Нишу у сезони 2021/22.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *