Počinje prodaja sezonskih ulaznica

Fudbalski klub Radnički Niš prodaju sezonskih ulaznica za sledeću sezonu počinje u četvrtak 15. jula.  Prodaja će trajati sedam dana, odnosno do četvrtka 22. jula.

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati na biletarnici ispred hale Čair, u radnom vremenu od 10 do 18 časova svakog dana, osim nedelje, gde će se izdavati vaučer koga će biti potrebno zameniti za plastičnu karticu.

Podizanje plastičnih kartica za sve one koji su sezonsku ulaznicu kupili od 15. do 17. jula biće od srede 21. jula, a za one koji su sezonsku ulaznicu kupili od 19. do 22. jula, biće na dan prve utakmice u Nišu na biletarnici ispred hale Čair.

Cene sezonskih ulaznica su sledeće:

 Jug – 1.500 dinara

 Istok – 3.000 dinara

 Zapad – 3.000 dinara

 Loža – 15.000 dinara

Za kupovinu sezonskih ulaznica potrebno je poneti bilo koji identifikacioni dokument sa fotografijom. Svi vlasnici sezonskih ulaznica imaće popust od 20% za kupovinu proizvoda Fudbalskog kluba Radnički u radnji sportske opreme Makron.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim pripredbama, lica mlađa od 16 godina ne mogu samostalno kupiti sezonsku ulaznicu, niti biti na stadionu bez pratioca.

Za sve koji ne kupe sezonsku ulaznicu u predviđenom roku, biće omogućena kupovina i rezervacija ulaznica preko Ticketline kontakt centra na broj 011-20-30-570 u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Sezonska ulaznica važi za sve utakmice Linglong Superlige Srbije i Kupa Srbije  koje se igraju na stadionu Čair u Nišu u sezoni 2021/22.

Поделите чланак на
Вашој друштвеној мрежи

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+

Последњи чланци

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *