Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Вања Илић у Радничком

Раднички  је данас ангажовао још једног фудбалера. Нови члан Нишлија је Вања Илић (22), талентовани крилни нападач.

Илић је поникао у београдском Раду, а наступао је и за Жарково. Он се уклапа у стратегију стручног штаба, да Раднички следеће сезоне има тим који ће бити прави спој младости и искуства.

Добио сам велику шансу дошавши у клуб као што је Раднички и надам се да ћу је искористити. Драго ми је што ћу бити део ове екипе и надам се да ћу оправдати очекивања  тренера Ненада Лалатовића, као и челника клуба. Циљ ми је да одрадим припреме на највишем могућем ниову, да се наметнем тренеру и да наредне сезоне одиграм што више утакмица. Ненад Лалатовић је познат тренер који промовише младе играче. Познат ми је пример Лазара Ранђеловића овде у Радничком и верујем да ћу и ја напредовати под његовом командом. Али то највише зависи од мене и од мог залагања. Уколико будем добар на тренинзима, сигурно ћу добити своју шансу.  Знам да су амбиције клуба врх табеле у Србији и повратак у  Европу и чини ми се да имамо састав који ће то спровести у дело. Саиграчи су ме сјајно прихватили, овде се осећам као код куће и радујем се предстојећим изазовима–  рекао је Илић.

Подсећамо да су пре Илића дрес Радничког током прошле седмице задужили Дамир Кахриман, Вукадин Вукадиновић, Никола Вујадиновић,  Александар Пејовић  и Борко Дуроњић. Уговор са клубом продужио је Александар Ковачевић. На тај начин Ненад Лалатовић полако форимира састав, који ће 26. јуна отпутовати на главни део припрема у Терме Чатеж у Словенији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *