Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Вукадиновић нови играч Радничког

Вукадин Вукадиновић (30), још један фудбалер са огромним интернационалним искуством, појачао је данас Раднички.

У питању је крилни играч, који готово целу досадашњу каријеру провео у Чешкој. А тамо је носио дресове два највећа и најпопуларнија клуба Славије и Спарте из Прага. Прошле сезоне играо је за Теплице, а осим ових тимова наступао је за Јаблонец, Злин, Карвину и Таборску. Једну сезону провео је у Турској, где је носио дрес Болуспора.

Био је велика жеља шефа стручног штаба Ненада Лалатовића, па су људи из руководства Радничког брзо реаговали и довели га на Чаир.

Целу каријеру градио сам у инострантсву, а повратак у Србију био је могућ само у случају да добијем позив од неког амбициозног клуба. Када ми је Ненад Лалатовић предочио планове, циљеве и амбиције Радничког, нисам се много размишљао и брзо сам се договорио са челницима клуба.  Стекао сам пуно искуства у чешкој лиги и верујем да ћу бити од помоћи Радничком. Први утисци су ми сјајни, видим да се овде прави озбиљан тим и радујем се предстојећим изазовима. Радујем се и будућим дуелима против брата Миљана Вукадиновића, који игра за Војводину, пошто нисмо имали пуно прилика да играмо један против другог. Играли смо у Чешкој, али нисмо у Србији– рекао је Вукадиновић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *