Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Петар Ђуричковић појачао Раднички

Фудбалски клуб Раднички данас је довео озбиљно и звучно појачање. Уговор са нишким тимом потписао је Петар Ђуричковић (29). Искусни везиста је добро познато лице на Чаиру, пошто је поникао у Радничком, а боје клуба из Ниша бранио је од 2014. до 2016. године. За то време је уписао 69 наступа, постигао пет голова и профилисао се као један од најбољих играча средине терена у Суперлиги.

-После неколико разговора са првим човеком Радничког Ивицом Тончевом, препознао сам високе амбиције за наредни период и када ми је предочио план развоја клуба, брзо смо се договорили. Надам се на обострано задовољство. Драго ми је што сам се вратио у клуб у којем сам поникао. Раднички је мој клуб, Ниш је мој град, тако да сам на моје велико задовољство данас потписао уговор на стадиону Чаир. Имао сам неколико озбиљних понуда и два месеца уназад сам вагао и размишљао где да наставим каријеру, али након позива Ивице Тончева лако сам донео одлуку- рекао је Ђуричковић одмах по потписивању уговора.

Овај фудбалер је у свом првом мандату у Радничком био велики љубимац нишке публике. Из Радничког је прешао у Партизан, са којим је био првак Србије, а потом је са пуно успеха играо за грчки Ксанти. Осим поменутих тимова, био је још члан Сопота, Радничког из Крагујевца и Црвене звезде.

-Тај податак да ме је волела публика овде је још један мотив за мене. Волим овај клуб и драго ми је што ћу га поново представљати и имати прилику да још неколико година доносим радост нашим навијачима. Клуб је сада на високом нивоу што се тиче огранизације и сматрам да овде могу да подигнем квалитет, а и да сам напредујем као фудбалер. Сакупио сам пуно искуства у претходних неколико година и могу да помогнем тиму да оствари своје циљеве. Пратио сам утакмице Радничког ове сезоне. Упознат сам са системом, причао сам са тренером Радославом Батаком, познајем и доста саиграча и мислим да нећу имати никаквих проблема око адаптације и да ћу се брзо уклопити у екипу- завршио је Ђуричковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *