Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички наставља да улаже у фудбалску школу

Руководство Фудбалског клуба Раднички наставља реализацију пројекта стварања бољих услова за рад и тренинг младих играча у сопственој школи фудбала. Посебан фокус је на побољшању инфраструктуре на теренима које користе сви полазници школе, као и првотимци клуба.

Клуб је, из сопствених средстава, сада поставио рефлекторе и осветлио и помоћни терен са природном травом, те је сада читав комплекс спреман за одржавање тренажних актвности у вечерњим часовима. Поред тога, сам терен се редовно одржава – недавно је подсејан, аеризован, пресвучем слојем заштитног песка и припремљен за коришћење током читаве сезоне.

Клуб најављује и скори завршетак радова на две потпуно нове свлачионице за децу из фудбалске школе са купатилима и туш кабинама, као и просторије за теретану.

Побољшање услова за тренинг и улагање у фудбалску школу и све млађе селекције клуба приоритет је Управе клуба и комплетног руководства на челу са Ивицом Тончевим. У клубу су уверени да ће само на тај начин млади таленти остати у Нишу и учинити клуб јачим и конкурентнијим. Раднички жели да се деца и млади људи баве спортом у адекватним условима и зато улаже у обнову овог тренинг центра, који је дуго био у јако лошем стању и потпуно запуштен, а већ сада добија сасвим другачији изглед.

Из руководства клуба најављује се наставак радова на инфраструктури и даљем побољшању услова за тренинг и такмичење деце на Чаиру.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *