Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички уложио у будућност

Фудбалски клуб Раднички наставио је са политиком довођења талентованих фудбалера у своје редове. Данас је уговор са нишким тимом потписао нападач Илија Спасић, који је рођен 2003. године.

Спасић је на Чаир стигао из новосадске Војводине, прошао је све репрезентативне селекције за свој узраст и један је од најперспективнијих играча у земљи на својој позицији. У питању је класичан нападач, који се због своје конституције и брзине добро сналази и на крилним позицијама.

-Велика ми је част што сам потписао за Раднички и што сам се вратио у свој град. Раднички је један од најбољих тимова у земљи, а од када  је на његовом челу Ивица Тончев постао је познат и по промоцији младих фудбалера. Ја сам овде дошао са намером да играм и надам се да ћу се напорним радом изборити за минутажу у следећој сезони. Моје је да тренирам и да се тренеру Радославу Батаку на припремама покажем у најбољем светлу. Раднички је познат по томе што игра фудбал на гол више и мени такав стил апсолутно одговара. Могу да одговорим на неколико позиција у нападу и верујем сам способан да помогнем тиму. Ја сам већ одрадио пар тренинга са екипом, јако сам задовољан, радујем се наставку припрема и сматрам да ћемо у сезони пред нама остварити све зацртане циљеве- рекао је Спасић по потписивању уговора са Радничким.

Подсећамо да је Раднички пре Спасића овог лета ангажовао десне бекове Николу Аксентијевића и Александра Костића, крилног нападача Ненада Гаврића, те штопера Жарка Марковића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *