Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Још двојица стипендиста за сигурну будућност

Из Торонта, право у Ниш! Опробан рецепт који је лансирао и Стефана Митровића, Раднички је применио још једном. Рођена браћа, Никола и Стефан Лазовић потписала су стипендијске уговоре са нашим клубом. Момци рођени 2004. и 2006. године у Kанади већ су позната лица на Чаиру, тренирали су у нашем клубу и у претходном периоду и оставили су сјајан утисак.

Обојица играју на више позиција у везном реду, старији Никола на крилним позицијама, а млађи Стефан у средини терена. Браћа Лазовић представљаће велико појачање омладинској и кадетској селекцији, док ће њихов фудбалски развој бити праћен и од стране стручног штаба првог тима.

Потписивање стипендијских уговора са младим и перспективним играчима, као и окупљање највећих талената из региона јужне и источне Србије, део је дугорочне стратегије управе ФK Раднички и плана првог човека клуба Ивице Тончева да базу за први тим треба развијати у сопственој школи фудбала. Ускоро се очекује потписивање нових уговора са најталентованијим играчима из наше школе, као и долазак у клуб неколицине играча из Ниша и из региона у свим млађим селекцијама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *