ČLANOVI UPRAVNOG ODBORA

Dragan Marković
Dragan Marković

Predsednik kluba i UO

Rođen je 30.07.1965. godine. Diplomirani je specijalni pedagog.

Marković je predsednik Upravnog odbora Radničkog i vršilac dužnosti predsednika kluba. Marković je i član Skupštine Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije (FSRIS). Od 1992. godine zaposlen je u Državnoj bezbednosti, a 2002. godine svoje radno angažovanje nastavio je u BIA. Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova postao je 2008. godine, a tu funkciju obavljao je do 2012. Godine, kada je imenovan za zamenika direktora BIA. Nakon prestanka te funkcije do odlaska u penziju obavljao je duznost savetnika ditektora BIA.  Tokom održavanja Univerzijade u Beogradu bio je član Izvršnog komiteta, a bio je i član Upravnog odbora u Udruženju kajakaša Srbije. Trenutno je narodni poslanik u Skupstini R. Srbije.

Dejan Utvić
Dejan Utvić

Rođen 17. 02. 1967. godine u Prokuplju. Živi i radi u Nišu.

Ivana Pejčić
Ivana Pejčić

Rođena je 19.07.1979. godine u Leskovcu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Od 2005. godine radila je u brojnim novinarskih redakcijama. Član je Upravnog odbora od kraja 2017.godine. Osnovna zaduženja u klubu, obuhvataju medijsku promociju i odnose sa javnošću.

Vidosav Vitko Radomirović
Vidosav Vitko Radomirović

Rođen je 11. maja 1956. godine. Po zanimanju je ekonomista, a višedecenijski je uspešni niški privrednik i medijski radnik. Vlasnik je i glavni i odgovorni urednik regionalne Radio televizije „Belami“, niških „Narodnih novina“, televizije Sokobanja, lista „Sloboda“ iz Pirota i nedeljnika „Timok“ iz Zaječara. Takođe je i direktor „Niške televizije“. Radomirović je bio organizator mnogobrojnih estradnih i sportskih spaktakala širom Balkana i stare Jugoslavije do 2000. godine.

Aleksandar Panajotović
Aleksandar Panajotović

Rođen je 28. januara 1952. godine. Legendarni je fudbaler niškog Radničkog i važan član ekipe koja je 1982. godine igrala polufinale Kupa UEFA. Ponikao je u pirotskom „Radničkom“, a u 18-oj godini je prešao u Crvenu zvezdu. Tokom pet sezona u Zvezdi odigrao je 186 utakmica i postigao 81 gol. Sa „crveno-belima“ je osvojio jedan Kup i dva prvenstva Jugoslavije, a 1971. godine došao do polufinala Kupa evropskih šampiona. U Radnički iz Niša je prešao 1976. i bio jedan od najzaslužnijih za plasman u polufinale Kupa UEFA 1982. Na Čairu je igrao sve do 1983. godine i za to vreme odigrao je 153 utakmice i postigao 18 golova.

Vladan Kuzeljević
Vladan Kuzeljević