ЧЛАНОВИ УПРАВНОГ ОДБОРА

Драган Марковић
Драган Марковић

Председник клуба и УО

Рођен је 30.07.1965. године. Дипломирани је специјални педагог.

Марковић је председник Управног одбора Радничког и вршилац дужности председника клуба. Марковић је и члан Скупштине Фудбалског савеза региона Источне Србије (ФСРИС). Од 1992. године запослен је у Државној безбедности, а 2002. године своје радно ангажовање наставио је у БИА. Државни секретар у Министарству унутрашњих послова постао је 2008. године, а ту функцију обављао је до 2012. Године, када је именован за заменика директора БИА. Након престанка те функције до одласка у пензију обављао је дузност саветника дитектора БИА.  Током одржавања Универзијаде у Београду био је члан Извршног комитета, а био је и члан Управног одбора у Удружењу кајакаша Србије. Тренутно је народни посланик у Скупстини Р. Србије.

Дејан Утвић
Дејан Утвић

Рођен 17. 02. 1967. године у Прокупљу. Живи и ради у Нишу.

Ивана Пејчић
Ивана Пејчић

Рођена је 19.07.1979. године у Лесковцу, где је завршила основну и средњу школу. Дипломирала на Факултету политичких наука Универзитета у Београду. Од 2005. године радила је у бројним новинарских редакцијама. Члан је Управног одбора од краја 2017.године. Основна задужења у клубу, обухватају медијску промоцију и односе са јавношћу.

Видосав Витко Радомировић
Видосав Витко Радомировић

Рођен је 11. маја 1956. године. По занимању је економиста, а вишедеценијски је успешни нишки привредник и медијски радник. Власник је и главни и одговорни уредник регионалне Радио телевизије „Белами“, нишких „Народних новина“, телевизије Сокобања, листа „Слобода“ из Пирота и недељника „Тимок“ из Зајечара. Такође је и директор „Нишке телевизије“. Радомировић је био организатор многобројних естрадних и спортских спактакала широм Балкана и старе Југославије до 2000. године.

Александар Панајотовић
Александар Панајотовић

Рођен је 28. јануара 1952. године. Легендарни је фудбалер нишког Радничког и важан члан екипе која је 1982. године играла полуфинале Kупа УЕФА. Поникао је у пиротском „Радничком“, а у 18-ој години је прешао у Црвену звезду. Током пет сезона у Звезди одиграо је 186 утакмица и постигао 81 гол. Са „црвено-белима“ је освојио један Kуп и два првенства Југославије, а 1971. године дошао до полуфинала Kупа европских шампиона. У Раднички из Ниша је прешао 1976. и био један од најзаслужнијих за пласман у полуфинале Kупа УЕФА 1982. На Чаиру је играо све до 1983. године и за то време одиграо је 153 утакмице и постигао 18 голова.

Владан Кузељевић
Владан Кузељевић