СЕЛЕКЦИЈЕ

2002. и 2003. годиште – „Омладинци“

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2004. годиште – “Kадети“

Ову селекцију је у првом делу сезоне предводио тренер Предраг Ђорђевић, док ће у наставку такмичења тренер момцима ове генерације бити Саша Живадиновић. Играчи из ове селекције осим из Ниша долазе још и из Прокупља, Ћуприје, Ражња, Kосовске Митровице, Алексинца, Kњажевца, Лесковца,Бора. Екипа се такмичи у Kвалитетној Kадетској лиги Србије. Генерација 2004. годишта је у јесењем делу сезоне тренирала заједно са годину дана млађом селекцијом, што је допринело бржем развоју обе генерације.

2005. годиште - "Млађи кадети"

Екипа броји 28 играча, а предводи је тренер Димитрије Јовановски. Већина играча је из Ниша, а неколико њих долази из других градова и места са југоистока Србије. Ова селекција се такмичи у РИС лиги са старијом генерацијом, 2004. годиште, где стиче драгоцено искуство за следећу сезону. Тренутно се налази на 14. позицији у лиги.

2006. годиште – “Пионири”

Генерација 2006. предвођена је тренером Душаном Вељковићем. Остварила је запажен успех у току јесењег дела првенства у 1. лиги Пионира ФС РИС. Дечаци из Ниша, Прокупља , Лесковца и других градова, који чине ову екипу, на 17 утакмица осварили су скор од 15 победа и само 2 ремија. Екипа се налази на првом месту Лиге, без иједног пораза и са невероватном гол разликом од +84 гола.

Ове дечаке крактерише невероватан тимски дух и другарска атмосфера на терену и ван њега. Жељно ишчекују наставак првенства и потврду свог квалитета.

2007. годиште – “Млађи пионири”

Генерација 2007. у саставу има 31 играча, подељених у две групе, а као вид допунске селекције на зиму у клуб долазе још 3 играча. Играчи долазе из Ниша и околине, Прокупља, Kуршумлије, Ражња, Лесковца и Врања. Генерацију већ шест сезона предводи тренер Лазар Ђуричковић, а будући да су прошлу сезону са својим годиштем у регионалној РИС лиги завршили доминантно на првом месту, ове сезоне клуб је одлучио да се такмиче са годину дана старијим екипама чији су дечаци рођени 2006 године у регионалној лиги. Иако физички инфериорни, клуб је овом одлуком погодио центар, а наши играчи имали су сијасет добрих и јаких утакмица и заузели место у самом врхуу лигикоја броји 18 екипа.

Екипу красе како велико другарство, тако и таленат, дисциплина и самопоуздање у игри. Деца су доста напредовала у претходних 6 месеци, укупно су тројица позивана на камп ФСС и десеторица у селекције ФС РИС-а. У плану је да се у скорије време опробају и на неком међународном турниру.

2008. годиште – “Петлићи”

Генерација 2008. има у свом саставу 28 дечака, а осим из Ниша, играчи долазе и из Прокупља, Лесковца, Алексинца, Kуршумлије, Власотинца. Предвођена је тренером Владимиром Најдановићем. Такмичи се у РИС лиги петлића, а јесењу полусезону екипа је доминантно завршила на првом месту лиге уз гол разлику 104:16.

Велики број играча из ове селекције игра и у селекцији Региона Југоисточне Србије.

2009. годиште – “Цицибани”

Генерација 2009. тренутно броји 33 дечака, углавном из Ниша али има и играча из Алексинца, Зајечара и Лесковца. Лигу цицибана завршили су на другом месту, завршницу за регионалног првака такође као вице-шампиони, а самим пласманом у финале регионалног такмичења изборили су и завршницу за државног првака. На завршном турниру за државног првака поражени су у финалу од Црвене звезде, резултатом 2:1, мада су до пред сам крај меча били у предности. Због таквих резултата и изузетног квалитета деце за тај узраст, одлучено је да ова генерација игра старију, лигу петлића и то најјачу – РИС лигу, против дечака рођених 2008 године, иако је разлика од годину дана у том узрасту у снази и физичким предиспозицијама велика. Јесењи део РИС лиге екипа је завршила на 8. месту од укупно 18 екипа, а против екипа из врха табеле направила је сјајне резултате. Ови дечаци скрећу пажњу на себе одличном игром, храброшћу и другарством.

2010. годиште – „Цицибани“

У овој старосној категорији, рођених 2010. године тренира тридесетак детета, подељених у две тренинг групе. Од јесење полусезоне 2020. предводи их тренер Антонио Додић. Екипе се такмиче у Цицибан, Фаир плаy и Мини-макси лиги.

Реч је о релативно новој екипи, те је и даље у процесу стварања тима и уигравања, а како је у питању талентована генерација, која је и у ранијим сезонама освајала пуно турнира, не сумњамо да ће ускоро наставити успехе својих претходника.

2011. годиште - "Млађи цицибани"

Генерација играча рођених 2011. године тренутно броји 23 фудбалера, а предводи је тренер Александар Митић. Поред дечака из Ниша има и двојицу дечака из Лесковца и Алексинца. У јесењем делу сезоне се такмичи, подељена у две екипе, у лигма Фудбалског савеза Ниша и Фаир плаy лиги. Од децембра до марта наставља се такмичење у Мини-макси лигама И ФФА лиги. Све екипе су у врху табеле у својим лигама.

  1. годиште игра фудбал 7+1 на терену димензија 40×60м.

У периоду од августа до новембра две екипе учествују су на 4 међународна турнира, на којима готово редовно освајају једно од прва 3 места. У плану је одлазак на неки од међународних турнира у Европи за ову узрасну категорију, као и одлазак на неколико мањих турнира у околини, уз пријатељске мечеве са вршњцима из града и Србије.

2012. годиште - "Млађи цицибани"

Селекцију дечака рођених 2012. године предводи тренер Владимир Миленовић и тренутно броји 13 такмичара од укупно двадесетак полазника Школе тог узраста. Екипа се такмичи у Мини-макси лиги, у којима се игра по правилима малог фудбала, и лигама Фудбалског савеза Ниша и Фаир плаy лиги. Прошле сезоне наш тим је Мини-макси лигу завршио на првом месту. До сада је екипа ФK Раднички у овом узрасту освојила преко 10 медаља.

У пролећном делу сваке сезоне планира се учешће на неколико градских и републичких, као и једном међународном турниру.

2013. годиште – почетници