Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Ђорђевић истиче да нема опуштања и верује у тим Радничког

Фудбалери Радничког отпутовали су данас у Суботицу где сутра, у уторак, од 18 часова играју меч 34. кола Супер лиге Србије против екипе Спартака.

 

Тренер са најдужим „стажом“ у стручном штабу Реала са Нишаве, Владимир Ђорђевић, оптимиста је пред сутрашњи меч ових екипа.

Нема пуно непознаница ни за Спартак ни за наш тим, недавно смо такође играли утакмицу у Суботици. Очекујемо сличан дуел, с тим што се овај предстојећи игра у оквиру плеј аута, где само нијансе одлучују о исходу, и где су сви тимови јако близу, како по бодовима, тако и по квалитету. Спартак има јако велики број играча, велики ростер у којем могу доста да ротирају а да не изгубе на квалитету. Убипарип неће моћи да наступи због црвеног картона, али они имају адекватне измене поготово у офанзивном делу тима.

 

Ђорђевић истиче да је задовољан припремом за овај меч, као и функционисањем играча на терену и ван њега, да делују као прави колектив.

Одмах након утакмице са Вождовцем кренули смо у припремање за овај дуел. Очекује нас једна тврда, јака утакица, знамо да су добри из транзиција, да имају квалтитетне и неугодне крилне играче. Пробаћемо да зауставимо те нападе а да их што чешће ми угрожавамо. У добром смо моменту, имамо иза себе позитивне резултате и то желимо да искористимо. И Спартак има добар низ без пораза, а нови тренер донео је и неке новине у игри овог тима. Очекујем да у меч уђемо са самопоуздањем које имамо након сјајних резултата у претходним колима, ми имамо и неоспорни квалитет за то. Сећам се како су сви тренери противничких екипа говорили за нас да имамо квалитетне појединце и потенцијал а немамо тим, сада верујем да изгледамо као тим и да можемо да остваримо добар резултат. Нема опуштања до самог краја, сви тимови су близу, па један лош резултат може да нас врати у проблеме. Свака утакмица може пуно да донесе, великих 12 бодова је још у игри и даћемо се од себе да се из Суботице вратимо макар непоражени.

 

Кадровска ситуација у табору Нишлија није алармантна, али неколико играча се жалило на повреде у претходном периоду.

Имамо пар ситнијих повреда са послењих тренинга – у питању су Месаровић, Бакић и Фаи, а већ дужи период је одсутан Стајић. Након данашњег тренинга одлучићемо ко ће од њих истрчати на терен и ко може да пружи максимум на овој важној утакмици. 

 

Утакмицу на градском стадиону у Суботици судиће главни судија Иван Стаменковић из Београда. Наредни дуел Раднички игра као домаћин на Чаиру у понедељак, 13. маја од 18 часова против екипе ИМТ-а у склопу 35. кола Супер лиге Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *