Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Трајковић: Mожемо до победе у Новом Саду

Фудбалери Радничког гостоваће у суботу 19. августа, од 19:00 сати, екипи Војводине у Новом Саду. Шеф стручног штаба Радничког, Никола Трајковић, истакао је да његов тим може до победе. Он верује да је психолошка предност, и у овом сусрету, на страни његове екипе.

Првих пола сата из Хумске, модел су како би Раднички требао да одигра утакмицу против Војводине. Уколико уђемо у меч без респекта, уколико уђемо у високом пресингу, са жељом, вољом и уверењем да ми утакмицу можемо да добијемо, мислим да ће се то на крају и десити. Очекује нас мотивисани противник са новим тренером, а знамо да свака смена тренера донесе неку реакцију. Сада питање је колико су они стигли да све те принципе, које је нови тренер донео, савладају. Ипак мислим да ми на то не треба да се обазиремо већ да одемо са великом жељом и покушамо да из Новог Сада донесемо три бода у Ниш. Верујем да ће се то десити уколико играчи буду мотивисани, истакао је шеф стучног штаба Никола Трајковић и додао.

Мислим да смо ми психички растерећенији и да је психолошка предност и сада на нашој страни. Они ипак морају да покажу пред својом публиком да су заслужено играли Европу, да су и даље једна од најквалитетнијих екипа. Очекује се и реакција након смене тренера, верујем да им неће бити лако.

У позитиван исход верује и нападач Сава Петров.

Пред нама је тежак задатак. Још један меч са екипом, која је прошле године била у пет најбољих у лиги, али то нас не треба много да занима. Мислим да морамо да у меч уђемо са вером и самопоуздањем , јер мислим да имамо квалитет да се у Ниш вратимо са бодовима, закључује Петров.

Утакмицу у Новом Саду судиће Момчило Марковић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *