Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички дочекује Вождовац, Јоксимовић и играчи желе нову победу

У претпоследњем, 29. колу регуларног дела Супер лиге Србије, Раднички ће у недељу од 16:30 часова на Чаиру угостити екипу Вождовца из Београда. Ово ће екипи Дејана јоксимовића бити трећи лигашки меч у само девет дана.

Шеф струке Нишлија и стрелац победоносног поготка из претходне утакмице, Стефан Цветковић, кажу да ће учинити све да скор након ове мини серије буде савршен – „три од три“.

Очекује нас трећа утакмица у кратком временском интервалу, после ове две иза нас сигурно најбитнија, с обзиром да смо остварили две јако битне победе. У госте нам долази екипа Вождовца, јако незгодна, млада, организована у свим фазама игре. Велики је изазов за мене и мој стручни штаб да пипремимо екипу за таквог противника, који има механизме да нађе нека најбоља решења у различитим фазама игре. Биће изазовно у сваком случају за све нас, пре свега за играче који ће морати да на све те изазове одговоре игром на терену. Што се нас тиче мислим да смо у добром моментуму после ове две победе и да би то требало да искоритимо на наредној утакмици, да наставимо са добрим резултатима и победама. Даћемо све од себе да пробамо да победимо. -започео је излагање на конференцији Јоксимовић.

Упитан за састав који се чекује на недељном сусрету, Јоксимовић је поручио да ће морати да пажљиво балансира при одабиру стартних 11 против Вождовца.

Знате за оно старо правило да се тим који побеђује не мења. Ми ћемо покушати да нађемо најбоља решења да останемо на победничком путу, а да се тај мањак енергије или тај неки акумулирани умор код играча, изазван претходним обавезама које смо имали, не рефлектује на крајњи резултат. У том смислу је то оптерећење за мене и стручни штаб да нађемо најбољих 11 који ће бити спремни у сваком смислу речи да изађу и да победе утакмицу.

Стефан Цветковић један је од играча који је у видном успону форме од доласка тренера Јоксимовића, а његов погодак је решио победника дуела Спартак – Раднички у претходном лигашком колу.

Пред нама је још једна тешка утакмица, две смо већ решили у своју корист, изгледали смо добро на терену. Долази нам Вождовац који има одличну екипу, младу која зна шта жели, игра нападачки фудбал. Ипак, ми смо фокусирани на нас и спремамо се за ту утакмицу, сви ћемо дати максимум и надам се да ће то бити довољно да узмемо три бода.

Улазнице за утакмицу Раднички – Вождовац могу се купити на дан утакмице, од 10 часова на благајни на источној трибини стадиона Чаир по цени од 300 динара за јужну трибину, 500 динара за источну и западну трибину, док је цена за улаз у свечану ложу 2000 динара. Главни судија меча биће Јован Шегрт из Београда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *