Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички захтева од Лукића и Филиповића снимке са утакмице

Уколико неко присвоји ВАР собу, као што је на утакмици Радничког и Спартака из Суботице синоћ то урадио Лазар Лукић, онда ВАР губи своју поенту и постаје алиби за такве који су већ нанели огромну штету српском фудбалу. Због тога што се Раднички бунио против судија попут Лукића и био против његовог опстанка на листи судија, Лукић је на најгори начин злоупотребио ВАР технологију и наставио да наносни огромну штету српском фудбалу. Судијама попут Лукића, који су нестручни и осветољубиви, није место у српском фудбалу а сад је јасно и зашто су се појединци којима смета Раднички борили за његов опстанак на листи судија.

Очигледно је да сада враћа тим истима, тако што наноси штету Радничком. Између осталог, ни на једном снимку се не види код поништеног гола да је играч Радничког (Мићибући) играо руком. Такође, и приликом обарања штопера Радничког Вујадиновића у првом полувремену није досуђен пенал, иако је било више него видљива “шпанска крагна” коју је добио наш играч. Али то Лукић из ВАР собе није видео, али је зато све што се није догодило “видео”. И као врхунац ове утакмице је на крају у другом полувремену уз смешну интервеницију Лукића из ВАР собе свиран пенал за Спартак. У тој акцији судије нису досудиле чист офсајд играча Спартака. Судија Лукић имао је низ грешака којима је оштетио Раднички јер, уосталом, по ВАР протоколу у оваквим ситуацијама не сме да се зове судија зато што је он проценио да то није пенал, већ се зове само кад судија не види, а буде чист пенал. Судија Лукић је био изузетно заузет током ове утакмице да пре свега обесмисли ВАР технологију од које комплетна спортска јавност има велика очекивања.

Колико је био заузет у откривању онога чега нема показује и то да је скоро 20 минута утакмице утрошено на разна чекање квази одлука из ВАР собе. Раднички захтева од судијске комисије и њиховог новоизабраног председника Дејана Филиповића да нам покажу снимак на коме се види да наш играч игра руком јер то гледаоци утакмице нису могли да виде на снимку. У сваком случају, судија Лукић је брутално покрао Раднички у првој утакмици Суперлиге.

 

One Response

  1. Ono bezočno suđenje u Subotici ( VAR ekipe ) sinoć na ARENI „stručnjak“ za suđenje, zlonamerni Jokić još bezočnije tvrdi da je penal za Spartak pravilno dusuđen a ne pominje da je pre toga bio ofsajd koji je bio očigledan i koji je pomoćni sudija na vreme mahao, a to „gospoda“ iz VAR sobe potpuno ignorišu. Neka Jokić pogleda kako je poljak Šarmah fauliran u našem šesnaetercu, lopta je bila u igri na sasvim drugoj strani terena, sudija glatko svira penal. On i ne zna pravila već hladno tvrdi da penal za Radnički nije postojao. Očigledno zlonamerni komentari Jokića, a da ne govorimo o komentarima komentatora prenosa. Pozdrav. Napred RADNIČKI!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *