Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички – Нови Пазар 1:3

Раднички је поражен на Чаиру од Новог Пазара са 3:1, у шестом колу Суперлиге Србије.

Гости су повели преко Никчевића у 45, да би у 55. минуту Мајдевац дуплирао вођство.

Рубежић је у 77. минуту повисио вођство гостију на убељивих 0:3, да би коначан резултат и утешни гол за Раднички постигао Штулић у надокнади времена.

Након само два бода из пет мечева, те испадања од Гзире са Малте у Лиги конференције, тренер Радничког Томислав Сивић преузео је одговорност на конференцији за медије након вечерашњег сусрета.

До сада смо играли несрећне утакмице, али сада то није био случај. Главе су нам дошле скандалозне индивидуалне грешке, не може капитен да изгуби лопту на 20 метара као што се десило пре првог гола. Други гол је била још већа грешка Толордаве, ко зна која по реду, такав пас не може да се даје са двојицом играча на леђима. Поново смо сами себи давали голове, играли смо лоше, по први пут нисам видео страст код играча. Ја сам одговоран, ове грешке су превише, Радничком је потребно нешто много јако да га продрма, не бежим од одговорности јер тренер је тај који треба да одговара и да иде. Да дође неко ко ће боље да уради. Ово данас је било срамно и ја се стидим данашње игре, жао ми је нишке публике. Честитам Новом Пазару на заслуженој победи– рекао је Сивић и пожелео срећу Радничком и Новом Пазару у наставку Суперлиге Србије.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *