Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Владимир Ђорђевић: верујем у играче и наш опстанак у Супер лиги

Пред фудбалерима Радничког је још само једна, најважнија утакмица у сезони. У недељу од 18:30 часова на Чаиру се игра други меч баража за попуну Супер лиге Србије. Након пораза у првом мечу у Инђији против истоименог клуба, резултатом 1:3, Раднички очекује реванш на Чаиру и меч у коме морају да надоместе два гола минуса из првог дуела.

Екипу ће са клупе предводити тренери из досадашњег стручног штаба Владимир Ђорђевић и Драган Гавриловић, а Ђорђевић је пред новинарима изнео своја очекивања пред недељни меч.

Некадашњи првотимац Радничког и дугогодишњи тренер у стручном штабу сениорске екипе „Реала са Нишаве“, свестан је тежине изазова пред којим се екипа налази, али је оптимиста по питању исхода:
-Цела ова турбулентна сезона стаје у недељну утакмицу. Отежавајућа околност је што морамо надокнадити минус од два гола из првог меча, али је то на неки начин за нас и додатни мотив. На стручном штабу је да у овом кратком периоду да пре свега подигне екипу и да на меч изађемо сконцентрисани и на офанзиву и на дефанзиву. Kолико је потребно да постигнемо голове за пролаз, толико је и важно да у одбрани будемо мирни и сигурни и од тога ће кретати наше самопоуздање. У овој ситуацији ми морамо дати и више него што је наш тренутни максимум да бисмо остварили позитиван резултат. Верујте, ни једног тренутка не сумњам у наш пролаз и да ће Раднички и следеће сезоне играти Супер лигу Србије. И у првој утакмици показали смо више него што резултат говори, био је то и сплет несрећних околности да у мечу у ком доминирамо примимо голове из практично сваког шута који је противник упутио.

Раднички ће у реваншу бити комплетнији, јер се у тим враћају играчи који су одрадили суспензије због жутих картона:
Петров и Варга се враћају након одрађене суспензије, остали играчи који су имали повреде делују боље на тренинзима, чвршћи су и спремнији за утакмицу. Све снаге које имамо на располагању ставићемо на терен јер ми морамо да нападнемо и победимо.

За крај, Ђорђевић је поновио да осећа да су сви свесни важности меча који је пред Радничким и да се нада да ће уз позитивну енергију доћи до жељеног циља.
-У недељу сви у клубу и на трибинама морамо дати све од себе да остваримо позитиван резултат. Позивам и публику да дође и подржи клуб, јер нам бити потребан и додатан ветар у леђа да нападнемо и победимо Инђију. Надам се да ћемо напокон „погинути“ једни за друге и на крају се радовати.

Реванш меч баража судиће главни судија Милош Милановић из Ћуприје.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *