Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Saopštenje za javnost povodom navoda iz medija

FK Radnički Niš je za poštovanje svih zakona Republike Srbije. Radnički daje punu podršku državnim organima da utvrde sve činjenice povodom optužbi iz FK Inđija. U svakom slučaju, mi kao Uprava Radničkog nemamo saznanja o događaju za koji nas optužuju i želimo da državni organi u što kraćem vremenskom roku utvrde činjenice i odbace sumnju sa FK Radnički.

Simptomatično je da su u medijima iznete sumnje nakon što je FK Radnički argumentima u vidu video zapisa pokazao sporne momente koji su na revanš utakmici baraža suđeni u korist FK Inđija. Verujemo da će nadležni državni organi brzo otkriti istinu i da će i oni za koje se utvrdi da su podneli lažne prijave biti sankcionisani u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Naglasili bismo i da FK Radnički osuđuje nemili događaj koji se desio ispred hotela u Nišu u kome su bili smešteni fudbaleri i stručni štab FK Inđija, kada su neodgovorna lica na parkingu izbušila gume na autobusu i po pitanju ovog događaja apelujemo na PU Niš da pronađu počinioca u što kraćem vremenskom roku.

Do okončanja istrage FK Radnički Niš se neće više oglašavati po ovom pitanju a da će nakon toga protiv podnosioca prijave, ako se utvrdi da su lažne i koriste se u cilju diskreditacije FK Radnički, adekvatno reagovati i podneti prijave protiv istih.

Uprava FK Radnički Niš

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *