Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички гостује Инђији у првој утакмици баража

Пред фудбалерима Радничког су две утакмице баража за опстанак у Супер лиги Србије. Први дуел са екипом Инђије на програму је у среду од 15:55 часова и домаћин ће бити прволигаш из Срема. Реванш ће се играти овог викенда у Нишу. Бољи тим из овог двомеча имаће статус суперлигаша у наредној сезони.

Раднички је након плеј аут фазе такмичења у Супер лиги Србије заузео 13. позицију на табели, док је ФK Инђија била четврта у Првој лиги Србије.

Очекивања пред бараж мечеве је на конференцији за медије изнео Драган Шарац, шеф стручног штаба Радничког.
Очекује нас тежак меч против екипе која одлично игра на свом терену. Показали су то у последњих пет кола, када су забележили три победе и два ремија. Заслужено су изборили пласман који им даје прилику да се боре за Супер лигу. У кратком периоду у ком смо имали прилике да „скенирамо“ екипу Инђије увидели смо да имају неколико искусних носиоца игре, и талентоване младе играче. Ту је некадашњи нападач Радничког Славиша Стојановић, који доноси квалитет екипи. Ми свакако идемо да одиграмо меч без калкулисања и пробаћемо да остваримо позитиван резултат пред реванш.

Говорећи о кадровској ситуацији пред пут, Шарац се пожалио да је у екипи доста повређених и суспендованих играча због парних жутих картона:
У деликатној смо ситуацији, два играча не могу да наступе због накупљених картона, то су Петров и Варга. Поред њих је и доста повређених – Фреј, Јамкам, Марјановић и још неколицина њих жале се на повреде тако да ће бити велики изазов оспособити их за овај меч. Међутим, све недаће, све грешке и промашаје из сезоне морамо да заборавимо, да се концентришемо и да у ове две утакмице покажемо своје најбоље лице и останемо у Супер лиги Србије.

Главни судија првог меча биће Дејан Трифковић из Београда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *