Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Ђорђевић пред Војводину: Максималним залагањем за нови добар резултат

Фудбалери Радничког у 19. колу Суперлиге Србије на Чаиру дочекују екипу Војводине. У овај дуел Раднички улази са пуно самопоуздања, након велике победе над екипом Партизана у претходном колу.

 

Стратег нишког тима, Славољуб Ђорђевић истиче да је максимално дисциплинована игра рецеп за победу, а као највежи квалитет наредног противника истакао је побољшање игре у гостима.

Војводина углавном као домаћин добија све утакмице, сем оних са Звездом и Партизаном, а сада је побољшала и резултате на страни, тако да у Ниш сигурно долази са пуно амбиција. Ми меч чекамо у добром расположењу, победили смо велику екипу Партизана. Тај резултат нам је био потребан у овој тешкој сиутацији. Играчи су пуни самопоуздања, верују у себе и оно што радимо. Потребан нам је и сада позитиван резултат и морамо да урадимо све како би до њега дошли.

Ђорђевић је прокоментарисао и серију тешких мечева која се, чини се, завршава сутрашњим против Војводине:

Потрошили смо се доста у претходном мечу и физички и психички, али је једноставно таква ситуација сада да не можемо да кукамо. Не можемо да се предајемо. Морамо да одиграмо дисциплиновано у оба правца, изнад својих могућности и ако све то урадимо, а верујем да хоћемо, надам се да ћемо уз божију помоћ да направимо добар резултат, истиче тренер Радничког.

Дерби утакмица 19. кола између Радничког и Војводине на Чаиру на програму је у суботу 16. децембра од 14 часова, а главни судија овог меча биће Милан Стефановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *