Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Јоксимовић: Организовано и срчано можемо до победе у Крушевцу

Новоименовани шеф стручног штаба Радничког, Дејан Јоксимовић, свој деби меч на клупи Радничког у имаће недељу, на гостовању Напретку из Крушевца.

 

На конференцији за медије најавио је ово гостовање и своја очекивања од свог новог тима.

Напредак је екипа која је уз мој бивши клуб, Раднички из Крагујевца, у најбољој форми у лиги. На крају крајева постижу добре резултате и вероватно то доприноси да играју са огромном дозом самопоуздања. Велике честитке мом колеги Гаћиновићу који је успео да у једном периоду преокрене целу ситуацију, пошто и они, у једном тренутку, нису били у сјајном моментуму. Тако да велике заслуге за ове резултате иду њему, пошто је екипа отприлике остала иста, мада се јесу појачали доласком Мајдевца, повратком Салета Марјановића и тако даље,  па су тај ростер употпунили. Познајем добро целу њихову екипу и морам да кажем да је појединцима ово најбољи периоду у каријери. Очекује нас тешка утакмица, захтеван противник, али ми немамо право да респектујемо било кога, то сам рекао и играчима, поштујемо сваког, али не претерано.

Јоксимовић је затим додао и како жели да на терену изгледа његов састав

Морамо да верујемо у себе, свој квалитет, да пробамо да им испарирамо неком жељом, енергијом, срчаношћу, оним што њих краси. Треба такође да будемо организовани офанзивно и дефанзивно у свим фазама игре, да будемо сконцентрисани. Ово је на крају и игра грешака, сваки детаљ је битан, свака лопта је битна, мора да се поштује, да се цени и то је оно што покушавам да усадим и својим играчима у главу и да на тај начин пробамо да изађемо као победници. Пробаћемо и да се наметнемо и неким нашим принципима у игри и да покушамо да из те утакмице изађемо као победници.

 

Меч 27. кола Супер лиге Србије на стадиону Младост у Крушевцу заказан је за недељу, 17. март од 20 часова а главни судија меча биће Лазар Лукић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *