Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички дочекује Војводину

У уторак и среду играју се утакмице 33. кола Суперлиге Србије, а премијерни меч у склопу трећег кола плеј-офа ће сутра од 18.30 сати на стадиону Чаир одиграти Раднички и Војводина.

Биће то једна од круцијалних утакмица у борби за четврто место на табели. Нишлије, након најбоље партије у сезони и победе против Напретка у Крушевцу резултатом 4:0, у овај дуел улазе са 44 бода на свом конту и деле ту жељену четврти позицију са ТСЦ-ом и Вождовцем. Војводина има два бода мање од овог тројца, тако да је и она у игри и има своју рачуницу.

Шеф стручног штаба Радничког Радослав Батак оптимиста је пред овај окршај.

Наш циљ је јасан, то је четврто место и на путу ка њему би морали да добијемо ову утакмицу на домаћем терену. Пуни смо самопоуздања, одиграли смо одличан меч у Крушевцу, али ја знам да овај тим може још доста боље. Имали смо проблема са завршницом, сада нам се то мало вратило, али треба да будемо још агресивнији на противничкој половини и то ће нас учинити опаснијим. Војводину максимално респектујемо. Они су били у великој кризи, везали су неколико поараза, у том низу смо их и ми победили са 1:0 у марту, а доласком тренера Драгана Радојичића су се пренули и поново подигли форму. Опасан су ривал и мораћемо да будемо ма максимуму ако желимо да их у кратком периоду још једном савладамо– рекао је Батак, који ће моћи да Војводини супротстави најјачи састав.

Бјеличић је повређен, али он у последње време није био стартер. Остали су спремни, враћа нам се Пејовић и могу да кажем да ћу извести поставу за коју сматрам да може да нам донесе три бода– завршио је Батак.

Раднички и Војводина су ове сезоне два пута одмеравали снаге у регуларном делу Суперлиге. Пре месец и по дана у Нишу је славио домаћин резултатом 1:0, док је 3. октобра прошле године у Новом Саду било 1:1.

Главни судија овог сусрета биће Павле Томић, док ће у ВАР соби бити Момчило Марковић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *