Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички спреман за гостовање Колубари

Фудбалери Радничког у суботу од 19 сати гостују Колубари из Лазаревца, у 11. колу Линглонг Суперлиге Србије.

Нишки тим у овај меч улази као 12. на табели са девет бодова из девет одиграних утакмица, док је Колубара на десетом месту са десет бодова, али уз меч више.

Свој други мандат као шеф стручног штаба Радничког у Лазаревцу ће почети Радослав Батак, који се након 11 месеци вратио на Чаир

У Радничком је у последње време било веома турблентно. И што се тиче резултата и што се тиче промена тренера. Вратио сам се са намером да донесем мир, који је неопходан овом клубу и његовим навијачима. То можемо да урадимо искључиво добрим резултатима. Пред нама је неугодно гостовање, јер се Колубара показала као екипа која је веома опасна када игра на свом стадиону. Ја сам са мојим сарадницима успео да одрадим три тренинга пред овај сусрет, али са одређеним проблемима, јер имамо играче који су имали стомачни вирус и који нису били у тренажном процесу четири дана, после меча у Новом Пазару.  Гледао сам све утакмице Радничког ове сезоне и сматрам да поједини играчи могу и морају да на терену пруже много више. Ово што су играли до сада неће бити довољно за оно што желимо. Могу да кажем да смо се у датим околностима добро спремили за Колубару и идемо тамо да остваримо најбољи могући резултат. У припреми меча нам је пуно помогао и наш спортски директор Александар Јовановић, који је буквално до пре неколико дана играо за Колубару.  Не бих причао о стартној постави, имали смо те проблеме са вирусом, тако да ћу на терен послати 11 најспремнијих играча у датом тренутку. Овај тим има квалитет, али чека нас напоран рад.  Први циљ је да извучемо максимум до репрезентативне паузе, а онда ћемо имати довољно времена да се припремимо и уиграмо линије за наставак сезоне– рекао је Батак.

Од овог 11. кола Раднички ће имати и спортског директора, а то је Александар Јовановић, играчка легенда клуба, који је каријеру окончао пре неколико дана управо као фудбалер Колубаре.

Веома добро познајем наредног противника и мислим да имамо шансе да се у добром расположењу вратимо у Ниш. Још једном понављам да сам пресрећан због новог посла.  Мени је Раднички дао све у животу, а сада је време да и ја њему нешто дам. Увек ми је била жеља да радим у Радничком и за Раднички.  Чека ме захтеван посао, а мој први задатак биће да се публика врати на Чаир, да препозна нову енергију и понесе нас ка новим успесима– изјавио је Јовановић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *