Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички дочекује Јавор, Луковић и Трајковић сложни: идемо на победу

Фудбалери Радничког дочекују екипу Јавора из Ивањице у 21. колу Супер лиге Србије. Екипа тренера Николе Трајковића жели да поправи утисак након пораза на отварању пролећног дела сезоне и пораза у Kрагујевцу против екипе Радничког 1923 резултатом 3:2.

Меч на Чаиру, као и серија утакмица којe следe након њега биће права прилика да се одмере снаге са непосредним конкурентима за опстанак у лиги, каже шеф стручног штаба „Реала са Нишаве“, Никола Трајковић.

Очекује нас тешка, неизвесна утакмица. Јавор је увек незгодан противник, са тренером који зна да игра на резултат. Одиграли смо већ са њима једну утакмицу на јесен, коју смо нажалост изгубили резултатом 1:0. Имали смо тада своје шансе које нисмо искористили, а надамо се да ће сутра и срећа бити на нашој страни и да ће се забележити злата вредна победа.

Трајковић се осврнуо на протеклу недељу и стање у екипи.

Након утакмице са Радничким из Kрагујевца смо имали доста кадровских проблема. Јако мали број играча на тренингу, неке од тренинга смо одрадили са по 13, 14 играча. Али, оно што је најбитније је да они који сутра истрче на терен морају да знају да су сви ту са разлогом, да имају квалитет и да немамо никаквих калкулација – сутра утакмицу морамо добити. Играмо против екипе која има 4 бода више од нас, јако би нам значила та победа, надам се да ће и навијачи препознати тај моменат – јасан је шеф струке Нишлија.

Један од новајлија у екипи, али и играч са доста искуства, Андрија Луковић, такође најављује тежак меч и велику борбу своје екипе за освајање три нова бода.

Јавор је екипа која има велики број играча који су већ дуги низ година у Супер лиги и тим који традиционално игра чврст фудбал, екипа којој се тешко пробијају линије и дају голови. Међутим, ми у овом моменту немамо права да тражимо било какав алиби, једноставно, сутра како знамо и умемо морамо да победимо. Ове недеље смо стварно радили добро, покушали смо да исправимо те грешке које смо правили у Kрагујевцу, ни та утакмица није била нимало лака. Апсолутно смо спремни за сутра и све осим победе нас не може да задовољи. Даћемо свој максимум, сви ми који будемо на терену, не смемо бити добри само 20 или 30 минута, већ од од првог до последњег минута концентрација мора бити на највишем нивоу и надам се да ћемо се радовати победи након меча, а са том победом да ухватимо залет за финиш сезоне.

Меч на стадиону Чаир почиње у 17 часова, а главни судија меча биће Момчило Марковић. Улазнице за овај дуел могу се купити на дан утакмице на билетарници стадиона Чаир код источне трибине, а цене су 300 динара за јужну трибину, док за источну и западну трибину треба издвојити 500 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *