Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Нагасава прво појачање

Први новајлија у Радничком у овом прелазном року је странац. Дрес Нишлија задужио је Јапанац Рисоуке Нагасава.

Омалени Нагасава има 23 године, висок је 162 центиметра, крилни је нападач, а играо је за репрезентације своје земље до 16, 17 и 18 година. Поникао је у Гамба Осаки, а у сениорској каријери је играо за Нигата Сингапур и Пукет Сити са Тајланда. Красе га брзина и продорност, а подједнако добро се служи са обе ноге. Поседује озбиљан таленат и требало би да представља озбиљно појачање за Нишлије.

Раднички има одлично искуство са Јапанцима. Риоеји Мићибући је један од значајнијих играча у актуелном тиму, док је Риота Нома играо за Раднички од 2017. до 2020. године, оставио неизбрисив траг и био учесник у највећим успесима у новијој историји клуба.

Знам где долазим и знам какав статус су овде уживали моји земљаци Риота Нома и Риоеји Мићибући. Са Мићибућијем ћу сада бити саиграч и то ми веома значи, јер ће ми олакшати период адаптације. Њих двојица су овде поставили високе стандарде, а ја ћу покушати да их достигнем и престигнем. Трудићу се да помогнем екипи и да професионалним односом добијем наклоност навијача– рекао је Нагасава.

 

Поделите чланак на
Вашој друштвеној мрежи

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Последњи чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.