Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Нагасава прво појачање

Први новајлија у Радничком у овом прелазном року је странац. Дрес Нишлија задужио је Јапанац Рисоуке Нагасава.

Омалени Нагасава има 23 године, висок је 162 центиметра, крилни је нападач, а играо је за репрезентације своје земље до 16, 17 и 18 година. Поникао је у Гамба Осаки, а у сениорској каријери је играо за Нигата Сингапур и Пукет Сити са Тајланда. Красе га брзина и продорност, а подједнако добро се служи са обе ноге. Поседује озбиљан таленат и требало би да представља озбиљно појачање за Нишлије.

Раднички има одлично искуство са Јапанцима. Риоеји Мићибући је један од значајнијих играча у актуелном тиму, док је Риота Нома играо за Раднички од 2017. до 2020. године, оставио неизбрисив траг и био учесник у највећим успесима у новијој историји клуба.

Знам где долазим и знам какав статус су овде уживали моји земљаци Риота Нома и Риоеји Мићибући. Са Мићибућијем ћу сада бити саиграч и то ми веома значи, јер ће ми олакшати период адаптације. Њих двојица су овде поставили високе стандарде, а ја ћу покушати да их достигнем и престигнем. Трудићу се да помогнем екипи и да професионалним односом добијем наклоност навијача– рекао је Нагасава.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *