Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Бомба за крај прелазног рока – Лазар Павловић у Радничком

Пред смирај зимског прелазног рока Раднички је успео да обезбеди велико појачање, дрес нишког тима обући ће Лазар Павловић. Павловић је изузетно талентовани офанзивни везни играч – „плејмејкер“, репрезентативац Србије. Дрес са државним грбом носио је у свим млађим категоријама, а актуелни је млади репрезентативац наше државе за играче до 21 године.

Kако се ради о играчу рођеном 2001. године, Раднички ће у конкуренцији имати још једног бонус играча за састав. Павловић је поникао у Партизану, где је најпре наступао у млађим селекцијама. За први тим црно-белих дебитовао је још у сезони 2018/19 и забележио 64 наступа у такмичарским мечевима. Прошлог лета је уследио трансфер у кипарски АЕЛ Лимасол. Kрасе га изузетан преглед игре и креативност, прецизна додавања и асистенције, али и одлична завршница. Један је од ретких младих играча који имају иницијативу у игри и својим потезима може да решава утакмице.

Овај играч је у протеклом периоду био на радару спортског сектора, а клуб је реаговао чим се указала прилика да се ангажује. Очекује се да се све формалности око регистрације овог фудбалера заврше у току дана, те да ће он бити на располагању шефу стручног штаба за наредне мечеве.

Foto: MN Press

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *