Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Кренуле припреме у Турској, репрезентација Узбекистана први ривал на провери

Екипа Радничког допутовала је прексиноћ у турско одмаралиште Белек, где ће спровести главни део припрема за наставак сезоне.

Експедиција нашег клуба смештена је у хотелу Конкорд, у којем има врхунске услове за неометан рад и тренинге. По доласку у хотел екипа је имала тимски састанак и вече за одмор.

Шеф стручног штаба, Никола Трајковић, за први дан одабрао је уводни тренинг нешто слабијег интензитета у преподневним часовима, а поподне је екипа одрадила један јачи тренинг.
Одрадили смо два тренинга. Полако уводимо играче у систем рада који нас очекује до 31. јануара. Услови у хотелу су одлични, иста је ситуација и са теренима. Имамо све што нам је неопходно да се добро припремимо за наставак првенства. Свакако да нас овде очекује захтевнији део припрема, али мислим да су момци спремни за оно што их очекује. На нама је сада да радимо максимално одговорно и предано и да све што смо планирали спроведемо у дело.– изнео је прве утиске Трајковић.

Другог дана, екипа је радила на тактици и уигравању линија тима.

Прва од четири заказане провере Радничког на припремама у Турској заказана је за сутра, 20. јануар, а ривал нашем тиму биће узбекистански Олимпик, који је састављен од репрезентативаца Узбекистана до 23 године. Меч је на програму од 13:30 часова по времену у Србији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *