Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Одржана седница УО ФK Раднички Ниш

Данас је одржана седница Управног одбора ФK Раднички Ниш. Главне теме састанка су биле анализа досадашњих припрема уочи почетка пролећног дела првенства и дефинисање наредних корака клуба како би се фудбалери и чланови стручног штаба што боље припремили за наставак првенства. Један од закључака чланова Управног одбора је да ће урадити све у оквиру своје надлежности не би ли се обезбедили што бољи услови за фудбалере и довела што квалитетнија појачања.

Председник Управног одбора Драган Марковић Маркони рекао је да су очекивања да се клуб у наставку првенства покаже у што бољем светлу.
„Током овог прелазног рока довели смо седморицу играча као појачања и обезбедили смо све услове за реализацију квалитетних припрема, тако да очекујемо да се вратимо у сам врх табеле“, истакао је Марковић.
Он је нагласио да је екипа Радничког тренутно на припремама у турском одмаралишту Белек, где бораве од 12. јануара. Навео је да су до сада одигране две од шест планираних утакмица.
„Јако смо задовољни јер ће двојица наших фудбалера играти за репрезентацију Србије на пријатељској утакмици са САД. Ми смо српски клуб, и поносни смо када наше фудбалере позове Србија да играју“, рекао је Марковић.

Такође, директор клуба, Дејан Пропадало пред члановима УО презентовао је извештаје о зимском прелазном року као и о припремама, који су након тога већином гласова усвојени. Иначе, током припрема је Раднички на првом мечу савладао пољску екипу Јагелонија, док је у другом ремизирао са азербејџанском Зиром. Следе провере против руске екипе Химки, чешког Бохемијанса, украјинског Металиста из Харкова и генерална проба против још једног руског суперлигашког састава, екипе Kрила Совјетов.

Повратак у Ниш планиран је за 28. јануар, а прву утакмицу у наставку домаћег шампионата Раднички игра у суботу, 4. фебруара против екипе Младост из Лучана на домаћем терену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *