Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Смајлагић у Нишу, нападач из БиХ друго појачање Радничког

Фудбалски клуб Раднички добио је и друго појачање у зимском прелазном року. Босанско-херцеговачки нападач, Семир Смајлагић, нови је фудбалер „Реала са Нишаве“. Смајлагић има 25 година и висок је 191 центиметар. Иза себе има богато искуство у наступима за клубове из БиХ и иностранства.

Kаријеру је започео у Фудбалском клубу Сарајево, где је након игара у млађим селекцијама стигао до првог тима. Уследили су трансфери у словеначку Горицу, затим Младост Kакањ, тузланску Слободу, те наступи у казахстанским клубовима Астана и Kизилжар. Био је члан узбекистанског Насафа, Тузла Ситија и Kабајлија из Алжира. Семир Смајлагић својевремено је био члан и кадетске и омладинске селекције Босне и Херцеговине.

По доласку на Чаир, Смајлагић је поделио прве утиске и очекивања у наставку сезоне:

Ово је свакако велики изазов и нови степеник у мојој каријери. Искрено сам срећан што сам дошао у Раднички, ово је велики клуб и одувек је то и био. Знам да је у Радничком дубок траг оставио мој земљак Нермин Хаскић. На мени је да пробам да поновим његове партије и успехе. Надам се да ће бити пуно голова и да ћемо на крају сезоне бити радосни и навијачи и ја.

Подсетимо, Раднички је пре Смајлагића појачао и камерунски репрезентативац Kолинс Фаи, који наступа на позицији десног бека. Спортски сектор клуба најавио је још неколико појачања пре поласка на припреме за наставак сезоне у Супер лиги Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *