Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички – Вождовац 0:0

Фудбалери Радничког и Вождовца ремизирали су без голова у првом колу плеј-офа Суперлиге Србије и тако поновили резултат од пре месец и по дана у Београду.

Оба тима сада имају по 41 бод и наставиће борбу за четврто место.

Прво полувреме на Чаиру било је јако слабо на обе стране. Једина ситуација вредна помена десила се у 43. минуту. Центаршут је упутио Арсић после корнера у 43. минуту, Млађовић је скочио у петерцу, али лоше захватио лопту главом и пропустио је прилику да опасније запрети гостима.

У наставку се домаћин отворио, кренуо је отреситије по гол, али га није постигао.

У 50. минуту је Митровић прошао по левој страни, одлично центрирао право на главу Месаровићу, коме то ипак није јача страна, па је из идеалне позиције, са седам метара удаљености, само додао лопту голману Крунићу.

Два минута касније, домаћин је одиграо добру акцију кроз средину, лопта је стигла до Касалице, који је из прве тукао са 17 метара, али право у Крунића, који је боксовао лопту.

У 58. минуту поново се истакао голман Вождовца Милош Крунић, и то након покушаја Лазара Арсића из слободног ударца. Лопта је закачила неког у живом зиду, променила правац, али Крунић ју је извадио из свог доњег десног угла. Најзад, поново је чувар мреже „змајева“ био у центру пажње у 60. минуту, када је закаснио да интервенише и покупио је Митровића ван казненог простора, али је за то санкционисан жутим картоном. Ковачевић је пребацио „живи зид“, али и гол.

Покушавао је након тога Радослав Батак са бројним изменама, али темпо је пао, Раднички више није створио изгледну шансу, док Вождовац за читав меч ниједном није угрозио Дујмовића.

Нишлије идуће среде играју против Напретка у Крушевцу

РАДНИЧКИ: Дујмовић , Јамкам, Савић, Вујадиновић, Млађовић, Ковачевић (од 87. Павлов), Пејовић (од 65. Мићибући), Митровић, Арсић (од 78. Томић), Месаровић (од 65. Аксентијевић), Касалица (од 78. Штулић).

ВОЖДОВАЦ: Крунић, Ивезић, Дамјановић, Миловић, Мијаиловић, Хајдин, Ласицкас (од 87. Милојевић), Ђуришић, Ајдиновић (од 78. Пуртић), Пантовић (од 87. Машовић), Ћирковић (од 73. Новаковић ).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *