Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички – Марица 6:0

Фудбалери Радничког забележили су убедљиву победу у трећој контролној утакмици на припремама у Словенији. Нишки тим је у Похорју савладао бугарског друголигаша Марицу из Пловдива резултатом 6:0. Четвороструки стрелац био је Никола Штулић, по један гол дали су Марјановић и Душанић.

Изабраници Томислава Сивића били су пуно бољи ривал на овом мечу, а пропустили су прегршт шанси да још више напуне мрежу Марице. Раднички је повео са 1:0 већ у четвртом минуту. Арсић је центрирао из слободног ударца, а Штулић је главом матирао противничког голмана. Штулић је на 2:0 повисио у 48. минуту. Живојиновић је центрирао са бока, Араухо главом спустио лопту ка Штулићу, а овај је из непосредне близине затресао мрежу. У 55. минуту је Марјановић одлично извео корнер, а Штулић је поново одлично снашао и погодио за 3:0. Свој четврти погодак на мечу Штулић је постигао у 65. минуту, на асистенцију Марковића. Саша Марјановић је у 80. минуту прецизним ударцем са дистанце савладао голмана Марице за 5:0, а коначних 6:0 поставио је млади Душанић у 88. минуту после лепе тимске акције.

Раднички је овај сусрет почео у следећем саставу: Стевановић, Аксентијевић, Јовичић, Млађовић, Стајић, Пејовић, Арсић, Месаромвић, Петров, Јовановић и Штулић. Током другог полувремена ушли су Марјановић, Душанић, Дујмовић, Митровић, Мићибући, Димић, Марковић, Мака, Араухо и Живојиновић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *