Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Младост – Раднички 2:0

Раднички је изгубио од Младости у Лучанима са 2:0, у утакмици последњег 30. кола регуларног дела сезоне у Суперлиги Србије.

То значи да ће Нишлије у плеј-оф ући сигурно са пете позиције на табели са 40 бодова на свом конту и да ће у првом колу доигравања, наредног викенда, угостити шестопласирану екипу на табели. Младост је сада осма са 36 бодова, али да би ту остала и отишла у плеј-оф мораће да јој се поклопи неколико резултата на утакмицама које се играју у понедељак.

Нишки тим је у Лучанима све време имао иницијативу, али није успевао да пробије одлично постављени дефанзивни блок Младости. Раднички је покушавао ударцима из даљине, а најопаснији су били покушаји Митровића и Месаровића.

Домаћин је са друге стране био конкретнији и опаснији у фази напада  и то је преточио у победу.

Оба поготка постигао је Бојовић. За 1:0 је погодио из пенала у 27. минуту, који је изнудио Гордић, пошто га је Павлов оборио у казненом простору.  На 2:0 је Бојовић повисио у 59. минуту и то ударцем главом са пет метара, након корнера који је са десне стране  извео Цветковић.

МЛАДОСТ: Костић, Цветковић, Лековић, Хркач, Мићевић, Тумбасевић, Милосављевић (од 78. Петров), Гордић (од 90. Жунић), Баха, Јовановић (од 90. Милошевић), Бојовић.

РАДНИЧКИ: Дујмовић, Аксентијевић, Вујадиновић, Бјеличић, Млађовић (од 74. Ћирковић), Пејовић, Јовановић (од 45. Живојиновић), Мићибући (од 65. Штулић), Месаровић, Митровић, Павлов (од 46. Томић).

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *