Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Петров донео три бода

Фудбалери Радничког савладали су ИМТ у седмом колу Суперлиге Србије резултатом 1:0. Стрелац јединог поготка на мечу био је Сава Петров у 32. минуту из једанаестерца.

Домаћи тим био је бољи од старта утакмице, показао велику жељу и заслужено славио. Прилике Радничког ређале су се као на траци од почетка меча. Прва озбиљнија виђена је у 12. минуту када је шут Зеца одбранио Гордић. Прецизан је био Ђуро Зец два минута касније, али је погодак поништен због офсајда. Припретили су домаћи још неколико пута, а онда и повели. Илић је започео акцију, Петров наставио, а на крају шутирао Зец, а руком је у шеснаестерцу играо дефанзивац гостију Глишић. Прецизан са беле тачке био је Петров за водство од 1:0. До краја првог дела утакмице прилику је имао Милош Луковић, који је шутирао поред гола Росића.

У наставку су домаћи и даље имали иницијативу. Претили су Зец, па Стајић, али је чувар мреже гостију био на висини задатка и успешно сачувао своју мрежу. Гости су у другом делу били нешто организованији, али су до најбољих прилика дошли тек у судијској надокнади. Два пута озбиљно су претили, али је голман Росић био на висини задатка и на крају сачувао своју мрежу и три бода.

У наредном колу Раднички гостује Раднику, а тај меч је на програму у петак, 22. септембра од 16 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *