Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Успешна проба на Чаиру, Раднички – Радник 1:0

Фудбалери Радничког савладали су на свом Чаиру екипу Радника у трећем припремном мечу резултатом 1:0.

Раднички је од самог почетка утакмице деловао сигурније и организованије. До 15. минута домаћи тим имао је две шансе за погодак. Прво је у 9. минуту шутирао Марјановић, а интервенисао Ранђеловић, док се неколико минута касније окушао и Белаковић, али је лопту ударцем главом послао поред гола Радника. Гости су у 20. минуту први пут припретили, Митошевић је извео слободан ударац, а Петров избацио лопту и отклонио опасност. Све до 32. минута, домаћи су константно нападали, али лопта није хтела у гол. Онда је коначно једна добра акција крунисана поготком. Пејовић је одлично центрирао, а Петров погодио за вођство. Уследио је, након гола, одличан шут Пејовића, али је Ранђеловић био на месту. Шутирао је и Петров два пута, но лопта је ишла поред гола. У финишу првог дела Војновић је имао добру прилику, шутирао, али је погодио стативу.

Kренули су гости агресивније у наставку и припретили у 50. минуту, када је Милић шутирао високо преко гола. Слична ситуација виђена је и испред гола Радника, Зец је центрирао, а Пејовић тукао изнад пречке. Гости су најбољу прилику имали у 63. минуту, Kадијевић је упослио Милића, који је прописно затресао оквир гола. Одмах су одговорили домаћи и то преко Белаковића који је шутирао замало поред гола. До завршетка меча није било већих узбуђења.

Шеф стручног штаба Никола Трајковић изнео је утиске након утакмице.

Задовољан сам приступом играча овом мечу и тиме како смо изгледали на терену у првом полувремену. Направили смо неколико добрих прилика, многе од њих из онога што смо увежбавали и из високог пресинга и то ме радује. Наравно, време је било тешко за игру, па наш притисак није могао да се игра константно, али у моментима у коме смо тако играли било је квалитетно. Мислим да смо у првом полувремену апрослутно доминирали а да је утакмица у другом била егал. Правимо и оптималан распоред минутаже и припремамо се полако за наступ у првом колу, па стога мало и ротирамо састав. У следећој утакмици биће мање ротација и окрећемо се првенству.

Раднички – Радник 1:0 (1:0)

Стрелац: Петров у 32. минуту

Судија: Александар Вукадиновић. Помоћници: Урош Стојковић, Јован Гајић.

Раднички: Стевановић, Јамкам, Војновић, Бакић, Јовановић, Ајад, Пејовић, Илић, Марјановић, Белаковић, Петров.
Играли су још: Зец, Фофана, Цветковић, Стојановић, Павловић, Kуми, Ајдар.

Радник: Ранђеловић, Орешчанин, Милић, Митошевић, Абубакар, Богдановић, Дуроњић, Чумић, Хајдаревић, Kадијевић, Врањанин.
Играли су још: М. Гашић, Мартинкевић, Стојановић, Бајић, Великоћ, Анђелковић, Гвозденовић, Стојковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *