Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Мркић: Нишлијама је победа против Напретка посебно важна

Фудбалери нишког Радничког у петак од 20 сати дочекују Напредак из Крушевца у осмом колу Суперлиге Србије.

Утакмица између ова два клуба одувек са собом носи специфичну тежину, ривалитет је огроман, а сада је улог и бег са дна табеле.

Раднички је у недељу против Радника у Сурдулици уписао први тријумф у сезони и сада је 13. на табели са пет бодова на свом конту.

Напредак још увек не зна за победу. Има меч мање, само два освојена бода и претпоследњи је 15. на табели.

Шеф стручног штаба Нишлија Саша Мркић очекује да његов тим добије овај меч и направи значајан корак према горњем делу табеле.

Срећни смо после победе над Радником, али нема времена да се још прича о томе. Следи нам нови изазов, а то је Напредак. Надам се да ћемо пред нашом публиком успети да вежемо други тријумф у шампионату– рекао је Мркић, а онда се окренуо кадровској ситуацији у свом тиму.

Александар Месаровић није играо у Сурдулици због нагомиланих жутих картона и он ће се вратити у екипу. Никола Аксентијевић се опоравио и радује ме да имам јачу конкуренцију пред пвај сусрет. Извешћемо најјачу поставу у овом тренутку, бићемо офанзивни и дати све од себе да обрадујемо наше навијаче, којима је победа против Напретка посебно важна. Оно на шта посебно обраћамо пажњу је да грешке у задњој линији сведемо на минимум. О ривалу не желим да трошим речи. Нису добро стартовали, али то је један квалитетан и опасан тим и нећемо се опустити. Спремамо се темељно за њих, знамо да Керкез неће играти због црвеног картона, али и да имају довољно опција да га адекватно замене. Ипак, најбитније је да гледамо у наше двориште. Радимо одлично и радује ме да смо из тренинга у тренинг све ближи ономе чему ја стремим као тренер– истакао је Мркић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *