Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички дочекује Војводину у четвртфиналу Kупа Србије

Фудбалери Радничког у четвртак, 4. маја од 18:30 сати дочекују екипу Војводине у оквиру четвртине финала Kупа Србије. Новосађани на Чаир стижу након серије одличних резултата и првенствене победе над екипом Вождовца (2:0) у претходном колу, која их је оставила у трци за једно од места која доносе пласман у европска такмичења наредне сезоне. Раднички је, са друге стране, у серији слабијих резултата у плеј ауту и тек треба да се избори за опстанак у Супер лиги Србије.

Меч у Kупу може донети много на такмичарском и психолошком плану обема екипама пред финиш сезоне, а шеф стручног штаба Радничког, Драган Шарац, изнео је своје виђење предстојећег дуела.
Фокус нашој екипи сада мора да буде Супер лига и резултати у њој. Најбитнија нам је следећа првенствена утакмица против Напретка у Kрушевцу, резултати у преостале четири утакмице и опстанак у лиги.
Kуп ћемо, међутим, изаћи да одиграмо максимално и покушаћемо да обезбедимо пролаз даље. Тражимо своју шансу у Kупу, али уколико не успемо у томе честитаћемо противнику.
Војводина је по резултатима, пласману и по форми сигурно фаворит сутра, али, једноставно, нама је притисак у овом такмичењу мањи и изаћи ћемо да се надигравамо.

Раднички ће на сутрашњи меч силом прилика морати да поново „меша карте“ у одбрани.
– Повређена су нам три играча – Савић, Фреј и Гаку, а суспендован је Етонгу због жутих картона. Ту ће свакако бити промена и неког освежења и припреме за наредни изазов у првенству.

Улазнице за овај меч могу се купити на благајни стадиона Чаир код источне трибине, а цене су 300 динара за северну и јужну трибину, 500 динара за источну и западну и 2000 динара за ложу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *