Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички дочекује Партизан у 18. колу Супер лиге

Фудбалери нишког Радничког у понедељак од 16 часова дочекују екипу Партизана у утакмици 18. кола Супер лиге Србије.

Шеф стручног штаба Радничког, Славољуб Ђорђевић, на конференцији за медије пред утакмицу са Партизаном изјавио је да његова екипа мора да одигра перфектну утакмицу како дефанзивно, тако и офанзивно ако жели позитиван резултат.

ош једна тешка утакмица у низу је пред нама, против лидера на табели и тима који је од последњих 14 утакмица у првенству добио 13. Мој колега и велики пријатељ Игор Дуљај ове сезоне ради феноменалан посао. Начин на који су добили већину утакмица је за сваки респект. То показује карактер њихове екипе. Још једном, све похвале– започео је најпре о наредном противнку Ђорђевић.

 

Након тога, осврнуо се на свој тим и анализирао претходне резултате, али и рад на тренинзима.

После утакмице против ТСЦ-а се подигло самопоуздање наших играча, јер смо неке ствари променили након пораза од Чукаричког. Момци су сада „похватали“ дефанзивне и офанзивне захтеве које пред њих стављам. Недостаје нам само један добар резултат. Утакмицу у Kупу не бих анализирао, околности су биле такве да смо морали да играмо са комбинованим тимом, акценат нам је на првенству и освајању бодова. Мислим да су се играчи одморили и спремили, али морамо да одиграмо перфектну утакмицу у оба смера да бисмо против екипе као што је Партизан направили позитиван резултат.

Ђорђевић верује да има „рецепт“ за боље резултате своје екипе:

Ако ми поновимо игру као против ТСЦ-а, сигурно је да можемо до позитивног скора. То нам је параметар како треба да играмо, ја тражим од играча да то понове. Не може ништа преко ноћи, ја сам само три недеље овде, јако је тешко подизати екипу уз овакав распоред. За ривале имамо екипе које сваку грешку кажњавају, ми смо од ТСЦ-а из најмање грешке примили гол и изгубили утакмицу.

 

Kадровска ситуација у екипи Радничког нешто је боља него пред меч са Црвеном звездом, Вања Илић је у Kупу Србије „одрадио“ црвени картон, али је неколико играча болесно и неизвестан је њихов наступ:

Росић је био прехлађен четири дана, зато није ни бранио против Звезде. Ивеља и Фреј имају повреде палца које су неугодне, Влајковића мучи ишијадикус. Харају вируси, надам се да ћемо остати здрави и на броју до понедељка– закључио је Славољуб Ђорђевић.

Продаја улазница за меч Раднички – Партизан обавља се на благајнама хале Чаир, стадиона и базена СЦ Чаир у недељу и понедељак. Главни судија на овом мечу биће Марко Ивковић из Лајковца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *