Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички против Железничара на крају првог дела сезоне

Пред фудбалерима Радничког је још само један меч у првом делу првенства. У четвртак у Ниш стиже екипа Железничара из Панчева, а на програму је одложена утакмица 9. кола Супер лиге Србије.

Најављујући овај меч, шеф стручног штаба Радничког, Славољуб Ђорђевић, истакао је да његов тим жели да на зимску паузу оде са победом. Ипак, о екипи из Панчева говорио је са доста поштовања и позива на опрез и максимално залагање на овом мечу.

Добри су и код куће и на страни. Играју јако, јако добро, отворено, храбро. Доста су се подигли на табели. Имали су четири-пет бодова, сада имају 17, то није случајно. Показали су зубе и Звезди и Партизану, узели бод Војводини, храбро одиграли са ТСЦ-ом. У овом изједначеном првенству све се игра на једну лопту, нема фаворита. Свака утакмица је неизвесна, јако је занимљиво. Сигурно ће бити доста борбе на оваквом терену. Надам се да ћемо имати више снаге, концентрације и среће да искористимо своје прилике и победимо. Мислим да смо заслужили бод и против Војводине, али није нам се вратило. Ипак сматрам да, када радиш поштено, мора да се врати и убеђен сам да ће се то десити против Железничара.


Ђорђевић се осврнуо и на период од када је у клубу, који су обележили тешки дуели против екипа које заузимају чеоне позиције на табели Супер лиге.

Ми смо решили да мало освежимо екипу, па смо им дали први слободан дан по мом доласку сматрао сам да треба да се одморе. Једноставно, није само физички умор у питању, већ и психа. Добили су дан одмора, па смо радили опоравак, напунили батерије. Спремни смо за оно што нас очекује. Момци знају колико је битна ова утакмица и за њих, за клуб, град. Моји момци у овом тренутку треба да дају максимум и надам се да ће публика то препознати и доћи да им да подршку.

Меч Раднички – Железничар на програму је од 17 часова, а улаз на Чаир бесплатан је за све гледаоце. Главни судија сутрашње утакмице биће Срђан Јовановић из Београда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *