Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички озбиљно уложио у будућност

Фудбалски клуб Раднички наставио је са озбиљним улагањима у будућност.
Данас су на стадиону Чаир, уз присуство челника клуба и младих фудбалера, свечано отворене нове просторије Омладинске школе ФK Раднички Иван Крстић – Бели, које се налазе на источној трибини. Том приликом обавило се и освештавање просторија и обележила се слава Омладинске школе ФK Раднички.

Први човек клуба Ивица Тончев нагласио је да ће фокус Радничког у наредном периоду бити управо улагање у Омладинску школу.
-Данас је велики дан за Раднички. Kао што смо и обећали, када смо средили финансијску ситуацију и први тим, сада се руководство клуба окреће ка школи и она ће нам бити приоритет у ближој будућности. Наша улагања ће, пре свега, ићи у том смеру. Желимо да младима омогућимо врхунске услове и отварање ових просторија данас је само почетак нашег дугорочног плана. Наш циљ је да у школи имамо минимум хиљаду деце. То је наш главни задатак и верујем да ћемо га испунити, јер смо обезбедили одличне услове. Радује ме енергија свих у клубу коју сам видео, радује ме енергија ове деце и сматрам да су пред овим клубом лепи дани, у којима ћемо асове стварати у нашој школи- рекао је Тончев.

Председник УО Радничког Драган Марковић Маркони поносан је на урађени посао.
-Ово руководсто је у претходних пет година уложило значајна средства у клуб, али нас највише радују уалагања у најмлађе. Средили смо терен, урадили рефлекторе, а оно што је недостајало су ове просторије, које смо данас свечано отворили и које ће ову школу поставити на оно место које јој припада. Веома ми је драго што смо успели да урадимо посао и сада ми остаје да се надам да ће наши тренери у идеалним условима за рад, успети да изнедре асове који ће у будућности бити окосница првог тима Радничког- изјавио је Марковић.

Тренер омладинаца Радничког Владимир Ђорђевић радује се условима у којима ће радити са својим играчима.
-Ово је недостајало Радничком. Сада смо клуб који сваком младом играчу може да понуди све оно што му је потребно у фудбалском развоју. Имали смо тешке услове за рад, ја сам дуго овде и могу да кажем да је урађена права ствар и да смо на првом путу- истакао је Ђорђевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *