Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Иван Ивовић нови спортски директор Радничког

Иван Ивовић је нови спортски директор Фудбалског клуба Раднички.  Овај фудбалски радник је исти посао у претходне две године успешно обављао у Фудбалском клубу Инђија. Пре тога је био тренер и директор Вождовца, а у Бежанији је био тренер и директор омладинске школе. Највећи део своје играчке каријере провео је у Чукаричком.

Ивовић истиче да Раднички за њега представља огроман изазов.

-Раднички је за мене велики искорак у каријери. Долазим у велики клуб и велики град, где су увек велика очекивања. Спреман сам да својом енергијом и знањем дам допринос да задовољимо све љубитеље фудбала у Нишу. Разговарао сам са првим човеком клуба Ивицом Тончевом и брзо смо нашли заједнички језик. Он жели европски Раднички, а за мене је то највећи могући изазов – рекао је Ивовић по преузимању функције.

Амбиције Радничког су увек високе.

-Могу само да обећам да ћемо дати све од себе да Раднички брзо оде на ниво којем стреми.  Ја, стручни штаб и руководство ћемо се потрудити да у што краћем периоду направимо још јачи тим, који ће конкурисати за сам врх српског фудбала. Наравно, трудићемо се и да задовољимо апетите захтевних навијача наше екипе. Знам свој посао и знам шта ме чека. Храбар сам, спреман сам за овај изазов и моје амбиције су да Раднички буде оно што заслужује. Да буде стално у врху и да конкурише за пласман у европска такмичења- јасан је Ивовић.

Ивовић је изнео и план рада до краја сезоне.

-Приликом упознавања са екипом, као и у разговору са стручним штабом, добио сам информације о свим детаљима око првог тима и знам шта треба да урадимо како би били још јачи. Сада није прави тренутак да коментаришем актуелни састав јер смо усред сезоне. Тренутно не може много ствари да се промени, али може да се направи подлога за лето и припремни период за следећу сезону. Преостали мечеви у Суперлиги даће ми још јаснију слику о томе шта треба да променимо и како треба да се поставимо у летњем прелазном року, да би тим изгледао онако како сви желимо- истакао је нови спортски директор Нишлија.

Спортски директор биће и спона између управе клуба и стручног штаба.

-Моја функција биће изузетно захтевна и свакако ће бити на удару јавности. Али то је оно што и чини драж и што ме вуче да се бавим овим послом. Ја ћу настојати да та комуникација  између струке и управе буде на завидном нивоу и са разумевањем . На крају крајева, увек је приоритет резултат и ако ту будемо успешни све ће лакше функционисати- завршио је Ивовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *