Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Бранислав Томић појачао Раднички

Нови фудбалер ФK Раднички од данас је Бранислав Томић (26). Везиста који игра на позицији десног крила потписао је данас уговор са клубом.

Томић је каријеру почео у Борцу из Чачка, а наступао је још за Полет, Металац, Бачку, Инђију и Нови Пазар.

Претходну сезону провео је управо у тиму из Новог Пазара где је био један од најбољих појединаца. Постигао је четири поготка уз десет асистенција. Оно што краси Томића јесте његова поливалентност. Примарна позиција му је десно крило, а пођеднако добро се сналази и на левој страни терена, као и иза нападача.

– Велика ми је част што сам дошао у Раднички. Знам колико је то добар клуб и какву историју има. Јако сам поносан због тога, даћу све од себе да у најмању руку поновим игре из претходне сезоне, а што да не и да их надмашим, почео је Томић разговор за званични сајт Радничког.

Неће му требати много времена за аклиматизацију на нову средину, доста играча познаје из ранијег периода своје каријере.

– Све их познајем, доста њих су ми пријатељи, а и знамо се са терена. Надам се да ћемо заједно клубу доносити нове победе.

Томић ће имати додатно време да се уигра по захтевима шефа стручног штаба Александра Станковића с обзиром да нам предстоји репрезентативна пауза.

– Ја сам већ сарађивао са Станковићем у Металцу. Јако га ценим и поштујем. Веома је добар тренер, мислим да ћу се брзо уклопити, рекао је нови фудбалер Радничког Бранислав Томић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *