Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Нови дресови и нови спонзор

Фудбалски клуб Раднички данас је промовисао нове дресовe за следећу сезону, израђене у склопу техничке сарадње са компанијом Макрон, а потписао је и спонзорски уговор са компанијом “ефбет”.

Уговор је испред Радничког потписао генерални директор клуба Дејан Пропадало.

Компанија ефбет је препознала Раднички као бренд Ниша и Србије и овај уговор смо потписали на обострано задовољство. Пандемија коронавируса значајно је утицала на наш буџет и на то да добијемо значајно мања средства од града, у односу на оно што смо добијали раније. Ми разумемо ситуацију и као одговоран клуб, морамо да то надоместимо тако што ћемо привлачити спонзоре. Јако је тешко је у овим временима наћи компанију која је спрема да улаже у спорт, посебно у Нишу. Уз велике напоре успели смо да омогућимо екипи да нормално функционише и спроведе припреме на највишем могућем ниову. Одрадили смо и доста ствари на самом стадиону Чаир, обезбедили смо услове за инсталирање ВАР система, добили све похвале за то и циљ нам је да наставимо да се развијамо из сезоне у сезону– рекао је Пропадало.

Испред компаније “ефбет” уговор је потписао Драган Калушевић, менаџер за развој.

Желим да изразим велико задовољство поводом сарадње наше компаније и ФК Раднички Ниш. Ефбет послује у Србији већ годину дана, а поред Србије као лиценцирани приређивач игара на срећу послујемо у још четири земље Европске уније. У земљама у којима послујемо пракса је да подржавамо спортске клубове у виду спонзорстава. Тренутно подржавамо више од 200 спортских клубова и ову праксу од ове године почињемо да примењујемо у Србији. Дугогодишњом историјом и традицијом ФК Раднички из Ниша чувен је не само у Србији већ и у целом региону. Поводом тога, Раднички смо препознали као идеалног партнера и част нам је што ће клуб са таквом традицијом на дресу носити лого нашег бренда. Циљеви сарадње које смо одредили односиће се на подстицању интересовања за фудбал и спорт уопште у Нишу и околини. Кроз редовне активности које ћемо организовати заједно са пријатељима из ФК Раднички.  Пожелео бих играчима, стручном штабу и управи клуба успешну сезону– рекао је Калушевић.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *