Novi dresovi i novi sponzor

Fudbalski klub Radnički danas je promovisao nove dresove za sledeću sezonu, izrađene u sklopu tehničke saradnje sa kompanijom Makron, a potpisao je i sponzorski ugovor sa kompanijom “efbet”.

Ugovor je ispred Radničkog potpisao generalni direktor kluba Dejan Propadalo.

Kompanija efbet je prepoznala Radnički kao brend Niša i Srbije i ovaj ugovor smo potpisali na obostrano zadovoljstvo. Pandemija koronavirusa značajno je uticala na naš budžet i na to da dobijemo značajno manja sredstva od grada, u odnosu na ono što smo dobijali ranije. Mi razumemo situaciju i kao odgovoran klub, moramo da to nadomestimo tako što ćemo privlačiti sponzore. Jako je teško je u ovim vremenima naći kompaniju koja je sprema da ulaže u sport, posebno u Nišu. Uz velike napore uspeli smo da omogućimo ekipi da normalno funkcioniše i sprovede pripreme na najvišem mogućem niovu. Odradili smo i dosta stvari na samom stadionu Čair, obezbedili smo uslove za instaliranje VAR sistema, dobili sve pohvale za to i cilj nam je da nastavimo da se razvijamo iz sezone u sezonu– rekao je Propadalo.

Ispred kompanije “efbet” ugovor je potpisao Dragan Kalušević, menadžer za razvoj.

Želim da izrazim veliko zadovoljstvo povodom saradnje naše kompanije i FK Radnički Niš. Efbet posluje u Srbiji već godinu dana, a pored Srbije kao licencirani priređivač igara na sreću poslujemo u još četiri zemlje Evropske unije. U zemljama u kojima poslujemo praksa je da podržavamo sportske klubove u vidu sponzorstava. Trenutno podržavamo više od 200 sportskih klubova i ovu praksu od ove godine počinjemo da primenjujemo u Srbiji. Dugogodišnjom istorijom i tradicijom FK Radnički iz Niša čuven je ne samo u Srbiji već i u celom regionu. Povodom toga, Radnički smo prepoznali kao idealnog partnera i čast nam je što će klub sa takvom tradicijom na dresu nositi logo našeg brenda. Ciljevi saradnje koje smo odredili odnosiće se na podsticanju interesovanja za fudbal i sport uopšte u Nišu i okolini. Kroz redovne aktivnosti koje ćemo organizovati zajedno sa prijateljima iz FK Radnički.  Poželeo bih igračima, stručnom štabu i upravi kluba uspešnu sezonu– rekao je Kalušević.

 

 

Поделите чланак на
Вашој друштвеној мрежи

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+

Последњи чланци

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *