Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Пораз од младе репрезентације Узбекистана

Припреме у турском Белеку фудбалери Радничког су завршили поразом од младе репрезентације Узбекистана резултатом 4:1.

Нишки тим је данас требало да се састане са Каиратом, али је тај дуел отказан због коронавируса у редовима тима из Казахстана. Потом је заказан меч са узбекистанским Олимпиком, али је и он отказан из истог разлога, па је на крају, у „минут до 12“ договорен сусрет са најбољим фудбалерима Узбекистана до 21 године, који је Раднички изгубио. Стрелац јединог поготка за Нишлије био је Стефан Митровић.

Раднички је овај меч почео у следећем саставу: Дујмовић, Бјеличић, Ћирковић, Јамкам, Савић, Ковачевић, Арсић, Пејовић, Митровић, Мићибући и Касалица.

Током другог полувремена шансу су добили: Душанић, Јовичић, Јовановић, Штулић, Павлов и Томић.

Подсећамо да су изабраници Радослава Батака пре овог меча одиграли пет јаких контролних сусрета у Белеку  и уписали две победе, реми и два пораза. Савладани су руски Торпедо из Москве са 2:1 и бугарски Спартак из Варне са 1:0, против пољских Пјаст Гливица је било 1:1, а нишки тим је изгубио од словачког Ружемберока резултатом 2:1 и руског Химкија са 1:0.

Експедиција Радничког се у Ниш враћа сутра, а први такмичарски меч у другом делу сезоне одиграће 12. фебруара против лидера Суперлиге Србије Партизана.

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *