Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Шарац: У Крушевац по бодове

Фудбалери Радничког у уторак од 18:15 сати гостују крушевачком Напретку, у утакмици 34. кола Суперлиге Србије.

 

Обе екипе су у прошлом првенственом колу претрпеле поразе. Раднички од лучанске Младости са 1:2, а Напредак од Радника, резултатом 0:1. Сутрашњи ривали претходне недеље завршили су учешће и у националном купу. Напредак је тренутно водећи у плеј аут групи екипа Супер лиге, а Раднички би освојеним бодовима на овом мечу могао да изађе из опасне зоне.

 

Шеф стручног штаба Радничког Драган Шарац  очекује реакцију своје екипе у Крушевцу након серије слабијих резултата упркос доброј игри на тим мечевима.

-Свесни смо чињенице да смо пуно тога пропустили од почетка другог дела првенства и не бежимо од тога. Напредак је добра екипа, која је свој квалитет показала и на куп утакмици против Црвене звезде где су елиминисани тек након пенала. За нас је сада сваки освојени бод огроман и веома битан и идемо у Крушевац да одиграмо квалитетно.

 

Раднички ни у овом сусрету неће бити комплетан.

-Што се тиче играча који не могу да наступе због повреде, тројици још раније повређених – Савићу, Гакуу и Фреју, придружио се и Андрија Стојановић који је јуче напустио тренинг због болова. Лекарски тим покушаће да га опорави за овај меч али и његов наступ је веома неизвестан. Имамо проблем у задњој линији тима збого ових повреда, али сви који буду изашли на терен мораће да одиграју тако да се не осети одсуство било ког играча. Голман Росић је суспендован, па ће у стартној постави бити млади Димитрије Стевановић.

Главни судија на овом мечу биће Новак Симовић из Ловћенца, а у ВАР соби биће Павле Томић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *