Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Вукић и Трајковић против Радника желе наставак серије победа

Фудбалери нишког Радничког дочекују екипу Радника из Сурдулице у 23. колу Супер лиге Србије. Након две везане победе у првентству, тим Николе Трајковића жели да потврди добру форму и забележи нови тријумф у низу, који би клуб додатно издигао изнад „опасне зоне“ на табели.

Шеф струке Нишлија поновио је да је ово изузетно важан низ мечева за његов тим, против директних ривала и да свака победа, практично, вреди дупло више.

– Претходне две утакмице смо успешно пставили иза себе, сада је на реду Радник, да пробамо да све материјализујемо. Мислим да би победа била велики ветар у леђа за наставак првенства и да би много значила за самопоуздање овој екипи. Претходне две недеље момци су фантастично радили, имали смо кадровске проблеме али су они од свега били јачи. Изгарали су на терену и једноставно – нема разлога да тако не буде и у недељу.

Анализирајући наредног ривала, Трајковић је подсетио да је Радник традиционално тежак противник Радничком, без обзира на позиције на табелама и тренутне форме:

Пратећи резултате из претходних пар година, видимо да су то углавном биле неизвесне и тешке утакмице, локални дерби. Нама не треба већа мотивација од тога да би ова победа донела бодове који нас уводе у мирну луку. Зато сам покушао да је припремим као и сваког другог противника, наравно, као и други имају своје квалитете, предности али и мане. Искусан тренер који их предводи, играо је у два различита система претходне мечеве. Припремали смо се за оба, припремићемо се и за трећи, па ћемо видети шта ће сам меч донети. Ако ми будемо прави и на нашем максимуму, можемо да очекујемо 3 бода.

Стефан Вукић, нападач Радничког, постигао је у претходном колу против екипе ИМТ-а свој првенац у дресу нишког суперлигаша. Од наредне утакмице очекује наставак серије добрих резултата тима:

Очекује нас још један директан дуел са ривалима из доњег дела табеле, овог пута са Радником из Сурдулице. Позиција на табели екипе која нам долази у госте не говори о њиховом квалитету и снази. Имају доброг тренера, који зна шта ради, добро уме да постави дефанзивни блок и из неких полуконтри и контри покушава да угрози противника. Што се нас самих тиче, ми смо одлично радили током целе недеље. Силно смо мотивисани и једва чекамо утакмицу у недељу, да покажемо карактер као у ове две претходне утакмице. Желимо да победимо уз нашу публику, и овим путем их позивам да дођу у што већем броју и да заједно освојимо нова 3 бода, која ће нам сигурно много значити.

Меч на стадиону Чаир на програму је у недељу, 3. марта од 13 часова, а главни судија биће Лазар Лукић из Београда. Улазнице за овај дуел продаваће се на дан утакмице на благајни стадиона на источној трибини од 10 часова. Улаз на јужну трибину је 300 динара, док је за источну и западну цена 500 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *