Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Раднички дочекује Нови Пазар и жели нове бодове у борби за плеј-оф

Фудбалери Радничког у петак од 17 часова дочекују Нови Пазар, у премијерној утакмици петнаестог кола Суперлиге Србије.

Нишлије у овај дуел улазе са 13. позиције на табели, али се налазе у серији од пет утакмица без пораза у првенству и желе да тај низ наставе. Екипа Николе Трајковића је на Чаиру поражена само једном у овом шампионату, у августу месецу од ТСЦ-а.

Нови Пазар је осмопласирани тим на табели и на Чаиру жели да поправи утисак након пораза од Партизана у претходном колу.

Шеф стручног штаба Радничког Никола Трајковић, поштује састав и игру наредног противника, али очекује победу.

Очекује нас једна јако захтевна, тешка утакмица. Екипа Новог Пазара има одличне појединце. Одиграли су одлично друго полувреме против Партизана, промашили три-четири зицера. Битно да је да ми у меч уђемо мотивисани и агресивни, да им не дамо пуно простора да се размахну, мислим да је то кључ утакимице. Радили смо на томе целе недеље, ако испоштујемо све што смо се договорили мислим да можемо до победе. Са повољним разултатом могли би смо да очекујемо да се вратимо у реалну борбу за плеј-оф.- рекао је Трајковић.

Говорећи о расположењу у екипи и самопоуздању играча, које је сада на знатно вишем нивоу, Трајковић је наговестио је овај аспект тас на ваги који може донети предност и победе Радничком:
У претходним дуелима смо примали поготке па се враћали. У Лучанима смо победили, са Спартаком и Вождовцем смо ремизирали. Играчима сам рекао да, после пет година, можемо до гола на Крову, па и до победе, само да не примимо први погодак. Ипак, сценарио се поновио, али смо се вратили у меч. Kључ свега је да не примимо погодак, јер сам ја убеђен да квалитетом можемо увек да га постигнемо.

Када је кадровска ситуација у питању, тренер Нишлија није желео да отвара све карте:.

Имамо одређених проблема са повредама, али стварно не бих да поименце анализирам. Свакако ће меч почети најспремнији играчи – завршио је Трајковић.

Стандардни дефанзивац Радничког ове сезоне, Александар Војновић, изнео је своја очекивања од сутрашнјег дуела:
Чека нас веома квалитетан противник. Имају добре појединце поготово у офанзивном делу терена. Што се нас тиче, играмо на свом терену, пред нашим навијачима и сигурно да треба да се од првог минута поставимо тако да нас занимају само три бода. Надам се да до њих и можемо уз добру игру и да ћемо задовољни отићи на паузу.

Уочи почетка утакмице, капитену Радничког, Александру Пејовићу, биће свечано уручен јубиларни дрес поводом 100 одиграних такмичарских утакмица у Радничком.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *