Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Ђорђевић пред ТСЦ: Верујем у ове момке

Фудбалери Радничког у недељу од 17 часова гостују екипи ТСЦ-а у Бачкој Тополи у склопу 17. кола Суперлиге Србије.

Нишки тим је у претходном колу претрпео пораз (0:2) на свом терену од представника наше државе у УЕФА Лиги Конференција – Чукаричког, а сада му следи дуел са тимом који Србију ове сезоне представља у групној фази УЕФА Европа Лиге.

Шеф стручног штаба Радничког Славољуб Ђорђевић истакао је важност овог меча, као и да је време да се његов тим тргне из летаргије и почне да осваја бодове. Анализирао је најпре наредног противника:

После једне тешке утакмице са Чукаричким, играмо са екипом ТСЦ-а која је у прошлом колу убедљиво победила лидера на табели наше лиге, Партизан. То је клуб који прави добре резултате како у домаћем првенству тако и у Европи. Имају два тима, колега Лазетић добро ради са играчима, свака му част.

Затим се Ђорђевић осврнуо и на свој тим и рад током претходне недеље

Што се тиче нас, ми морамо да се дигнемо. Ове недеље смо доста времена провели у исправљању грешака са претходне утакмице. Једноставно, та утакмица ми је показала много више него десет дана који смо радили пре ње. Јако је тешко када играте против фаворита да се подигнете и да поправите игру, јер морате да играте на неки други начин. Верујем у ове момке и треба нам један позитиван резултат да се момцима врати самопоуздање и мислим да ће тада све бити како треба, истакао је тренер Нишлија Славољуб Ђорђевић.

Меч на стадиону ТСЦ арена судиће главни судија Момчуло Марковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *